18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:35
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-27, 17:56
Hiszpańskie gówno w akademikach
q................a • 2014-04-16, 2:20
Witam

Ostatnimi czasy sporo Hiszpanów zamieszkuje w akademikach Politechniki Opolskiej i nie byłby to problem gdyby nie byli brudnymi małpami które drą ryja na cały akademik. Prawdziwy problem to przyrządzanie posiłków. Mamy wspólną kuchnię i każdy z mieszkańców stara się zachować względny porządek i czystość. Niestety nie Hiszpanie... ( kwestie obraźliwe od teraz) To pierdolone bydło włazi do kuchni nie w 1 czy 2 osoby ale stadem, zajmują po 1 palniku na kuchenkę więc nawet ryżu ugotować się nie da, kładą chuja na czystość co daje rezultat w ujebanych kafelkach i palnikach ( które nie chcą działać bo są zapchane jakimś gównem). Ostatnio nawet wyjebali olej na podłogę( mniej więcej około 2 L) i wszystko byłoby ok gdyby to posprzątali. Zamiast tego wywiesili karteczkę na drzwiach kuchni " Look out Oil on floor". Co więcej te ciapate wały zostawiają wszystkie naczynia ( brudne) w kuchni tak, że nie ma gdzie czegokolwiek postawić. Zielsko niby nieszkodliwe ale jak ktoś pali 10 dni w ciągu tygodnia to niestety zaczyna wkurwiać bo przez zamknięte drzwi to czuć. Mój wniosek z mieszkania z tymi obszczymurami pod jednym dachem jest taki. Hiszpanie to brudasy, prostaki i chamy. Jakoś Turasy potrafią się zachować ( tak też mamy studentów z Turcji). Dziękuję Pozdrawiam

P.S. W kuchni raz się zdażyło, że sufit był ujebany.
P.S.2,3,4,5 Jak tylko zdobędę fotki to dodam.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
l................5 2014-04-16, 10:58
To gdzie te fotki cycków?
Zgłoś
mrwieszkto 2014-04-16, 10:58 13
Eravier napisał/a:

Polska dla Polaków !

Księżyc dla księży!
Zgłoś
P10TReK 2014-04-16, 11:44
@Eravier
Nie wiem jak wygląda rekrutacja na Erasmusa do Polski. Ale patrząc na poziom angielskiego jaki tutaj reprezentują inne kraje to pozazdrościć. Może za kilkoma wyjątkami ale na pewno zachód przoduje. Nie mówię już o tym że tutaj nawet ze sprzątaczką można się dogadać po angielski.
Zgłoś
necrofallus8 2014-04-16, 12:11 15
Cytat:

Jakoś Turasy potrafią się zachować ( tak też mamy studentów z Turcji). Dziękuję Pozdrawiam

Akurat turasy wiedzą z historii, że w Polsce za złe zachowanie dostaną srogi wpierdol.
Zgłoś
manieeee 2014-04-16, 12:21
pierdolisz o brudzie , zamist powiedziec prawde ze ruchaja najlepsze laski a ty musisz zadowolic sie pasztetem
Zgłoś
SKR 2014-04-16, 12:49 1
Ależ ty musisz być łajzą żeby swój ból dupy przelewać na sadola zamiast zrobić porządek z hiszpanicami . Przestań nosić rurki wtedy być może kohones ci wykiełkują
Ps. troche sobie pozwoliłem ale nie boje sie bo mi nie naplujesz do hamburgera
Ps2 Studencina jak skończysz się skarżyć mamusi że ci SKR poleciał po rajtuzach to nie zapomnij o adminie
Zgłoś
rolerek 2014-04-16, 12:54
Nie przez przypadek mówi się "brudny Hiszpan".
Zgłoś
~żułw 2014-04-16, 12:58
Ja to bym im najebał gongów i chuj.
Ja zawsze wołam matke żeby posprzątała, nie wiem w czym macie problem.
Jak nie naszczali albo nie nasrali do zlewu to powinno być ok.

Życie to zupa, a ja mam widelec
Zgłoś
exfon 2014-04-16, 12:59
Też mi problem...
U mnie jak koleś z segmentu nie zabierał naczyń ze zlewu, i nie pomagały żadne prośby to nagle kubki mu się tłukły. Talerze także. Uwierz nagle wszystko się unormowało.
Zgłoś
Mlodymm 2014-04-16, 13:02
@P10TReK

No widzisz, a ja siedzę w Słowenii, gdzie w pierwszym semestrze to była po prostu inwazja Hiszpanów. I sytuacja w akademcu była podobna. Darli te ryje, hałasowali, syfili w kuchni, jak bydło, siedzieli po 20 osób. Mój qmpel mieszkał z Hiszpanem w pokoju i strona Hiszpana była jak chlew. Ale tutaj się z nimi nikt nie pierdolił, pan ochroniarz opierdolił, władze akademca(tak mi się wydaje) zagroziły, że jak dalej będzie taki syf, burdel etc. to i płacić będą za sprzątanie, i jakieś jeszcze inne kary. I od tamtego czasu, zawsze po sobie ogarną kuchnie, jak imprezę mają to też posprzątają.
Zgłoś
fuutro 2014-04-16, 13:02
U mnie hiszpanie na PolŚl to to zawsze na każdej imprezie stali jak kłody i wpierdalali chipsy - na tyle im pozwalały tłuste dupska. A potem na blachary jeździli po dyskotekach. Gorsze były wietnamce - siedzieli we 4, syf taki, że garów wiecznie po sufit, zajebista chmura dymu i jebali sie w dupy pomimo, że mieli całkiem fajną koleżankę od siebie (nasze po mojemu najlepsze to sami tamte ruchajcie).
Zgłoś
q................a 2014-04-16, 13:06
Spokojnie jest plan aktualnie wyjebac ich naczynia do kosza jak zostawia nastepnym razem. Bo skoro potrafia zostawic taki syf to grzebanie w smietniku tez nie bedzie zadna ujma dla nich.
Zgłoś
NieWiemZeWiem 2014-04-16, 13:11
co to za problem im powiedzieć? bez agrsjii ale takimi słowami aby poczuli się jak świnie? bez agresji bo agrsja rodzi agresję. Powiedzieć, że u nich może jedzą ze śmietników jak świnie ale w są w polsce gdzie każdy dba o czystość i następnym razem nie zostaną wpuszczeni do kuchni
Zgłoś
p2trix 2014-04-16, 13:12 1
"Ostatnimi czasy sporo Hiszpanów zamieszkuje w akademikach Politechniki Opolskiej" Faktycznie i wszyscy ćpają XD
Zgłoś
q................a 2014-04-16, 13:13 1
Blutok napisał/a:

@up co za kurwy donosiciele w tym kraju, a wy chcecie go naprawiać, zacznijcie od siebie.
Jak się kurwa nie ma jaj żeby im to w pysk powiedzieć albo coś chociażby z kolegami na nich zdziałać to tak potem jest, ale czego ja oczekuje od studencika - studencik cienki jak pręcik.

Wiedziec wiedza ze nam to w chuj nie pasuje ( syf w kuchni) ale oni maja to bardzo gleboko i szeroko a jakos nie bardzo chce im najebac zeby pozniej wyleciec z uczelni na zbity pysk ( bo w Polsce obcokrajowcy sa wazniejsi od polakow przed kazdym sadem itp. no dobra oprocz cyganow). Wiec jak jestes taki kozak to studiuj i na 5 roku najeb erazmusowi ktory zglosi to na policje.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem