W nocy z poniedziałku na wtorek 10 Irańczyków nielegalnie przekroczyło granicę przez nieczynne turystyczne przejście Białowieża-Piererow. Trzech pomocników wycofało się potem na Białoruś zabierając ze sobą drabiny. Ta strefa dostępna jest w teorii tylko dla białoruskich służb.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Donald Tusk odebrał dzisiaj nagrodę przyznaną przez Kongres Kobiet. Następnie, w trakcie przemowy, stwierdził m. in., że budowa ogrodzenia na granicy z Białorusią to jedno z "największych łajdactw".
I właśnie dlatego rząd postanowił umocnić płot, który pis wcześniej spartolił.
Przestań się ośmieszać
Białoruskie już od lat czekają, aby napaść na polskie pola kartoflane...
Na rozkaz Pana Putina oczywiście 🤷♂️
[ Dodano: 2024-11-28, 19:21 ]
"To są biedni ludzie, którzy szukają swojego miejsca na ziemi i nie trzeba robić takiej obrzydliwej, ponurej propagandy wymierzonej w migrantów, bo to są ludzie, którzy potrzebują pomocy. Z drugiej strony oczekiwałbym, zamiast takiej szpetnej propagandy, konkretnych decyzji, informacji, w jaki sposób będzie chroniona nasza granica"
Donald rudy tfusk. Goniądz. Sierpień 2021.
[ Dodano: 2024-11-28, 19:24 ]
Nie ciesz się, SG już wszystkich wyłapała I znowu nie będzie co na Tuska napierdzielać. Ach te biedne chujopiski
Skąd informacje? Z TVP? 🤣🤣🤣
strzelać strzelać strzelać jak do kaczek
To Bodnar ukr ich strzelających aresztuje .
poznałem mnóstwo Ukraińców, którzy zapierdalają w pracach za minimalną, dzięki czemu gospodarka jeszcze całkiem nie pierdolnęła i może jakąś nawet emeryturę w przyszłości dostaniesz.
Ale ty tego nie zrozumiesz, nie chce mi się tłumaczyć podstaw ekonomii.
Ja na szczęście nie poznałem ani jednego, nie mam w zwyczaju zawierać znajomości z ruSSkimi zwierzętami
Co do podstaw ekonomii, to nie krępuj się, chętnie poczytam
I właśnie dlatego rząd postanowił umocnić płot, który pis wcześniej spartolił.
Przestań się ośmieszać
Widzę, że w formie jesteś.
Oprócz plucia matce w mordę za to, że cię w Polsce urodziła zaczynasz brylować głupotą
Jutro w śniadaniówce TVN - 6 dni płyneli rzeka a potem 6 dni ruchali aktywiszcza TVNowskie...
Ja bym wybrał rzekę
O proszę. Uruchomił się dareczek (celowo z małej). A gdzie masz balona? Pęto jakiejś ukraińskie pewnie opierdala. Ty widzę dareczku (celowo z małej)-nie dość że ukroentuzjastą jesteś to jeszcze masz rudego za autorytet.
Jako że nie mam na ciebie ochoty - ciebie celowo z małej - to balona nie brałem, zresztą, twoi starzy - twoi celowo z małej - jedyne co mieli to dziurawe onuce. Tak?
No w końcu kurwa zobaczyłem tych imigrantów wpuszczanych przez Tuska, których z takim wielkim przekonaniem pisowsko konfiarscy wyznawcy zapowiadali. Jeszcze 299990 i się zrównają z wyczynem pisu.
Poczekaj, jeszcze pakt migracyjny się nie uruchomił.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów