Tak Kurwa zajebiście umieram hahahha .
Tak Kurwa zajebiście umieram hahahha .
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to jest właśnie to: jeździłem motorem przez 4 lata, ileż razy miałem sytuację kiedy paniusia z podporządkowanej wymuszała a później o przepraszam, osiwiałem przez te 4 lata i sprzedałem jednoślad, tępe pizdy siedzące nosem w smartfonie zabijają ludzi
Jeszcze dodałbym wybryki starych dziadków, nie wiedzących na jakim świecie żyją.
I taki tetryk nie będzie przepraszał, toż to twoja wina, bo za szybko jechałeś.
to jest właśnie to: jeździłem motorem przez 4 lata, ileż razy miałem sytuację kiedy paniusia z podporządkowanej wymuszała a później o przepraszam, osiwiałem przez te 4 lata i sprzedałem jednoślad, tępe pizdy siedzące nosem w smartfonie zabijają ludzi
Nie ludzi tylko jebane motopizdy, więc nie szkoda. Cztery lata ci zajęło dojście do wniosku że jeżdżenie na moto jest niebezpieczne? Zajebisty masz umysł , ile lat zabrało ci skończenie szkoły?
Motopizdy to nie ludzie. to drogowe ameby, zwykłę śmieci. Ha tfu.
Panienka ruchable, do tego wyeliminowała motopizde. Bardzo ładnie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów