Izrael wysłał samoloty by ewakuować "ofiary", burmistrz Amsterdamu złożyła samokrytykę, parę osób w szpitalu, parę aresztowanych, ogólnie impreza super. Dodałam z Al Jazeera, bo mieli najlepszy reportaż
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
pejsate juz dawno powinny być odparowane , a te tereny przeznaczone na jakieś uprawy czy coś....
mam pierdolony dylemat, komu kibicować.
bleblebator1 napisał/a:
Nikomu. Kupić popcorn i cieszyć się widokiem.
Teraz Izrael jest krajem konservatyvnonacjonalistyczny i tego już nikt nie zmieni przez tysiące lat
NILE75 napisał/a:
Jude raus!!!
Jeszcze się nie wypowiedział w tym temacie.
Ale dajmy mu chwilę.
bleblebator1 napisał/a:
I tym i tym. Niech się bija i wybijają jak najdłużej:)
rzydy najpierw szczekaja a pozniej jak z nimi leca to nagle wielce poszkodowani i wszedzie w mediach antysemityzm. niech sie kurwy tam powybijaja nawzajem.
jak sie chca malpic araby na zachodzie i maja lapy gotowe do walki, to niech se do gazy jada ratowac te ich dzieci. najpierw wypierdalaja na swoich tamponach do europy i dzieci z kobietami zostawiaja, i atakuja jakihs gowniarzy z izraela co se na mecz przyjechali
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów