📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:51
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dwakilo napisał/a:
Konfederata tłumaczący dlaczego głosować na Memcena vs Korwin.
Przyjebał z zaskoczenia jak Tusk nowym podatkiem.
Szkolenie Wódżiitsu Russian Edition, part one liter , 3 promil trudności.
śmiechłem nawet hahaha
Bmwf10520 napisał/a:
To musi być typ że specnazu
Tu się nie ma co śmiać! Specnaz czerpie z doświadczeń i taktyki Indiana ameryki północnej.
Indianie przed bojem narkotyzowali się a sołdaty idąc w ich ślady upajają alkoholem przed akcją. Mamy przykład akcji w obiektach użyteczności publicznej, gdzie specnaz skutecznie unieszkodliwiał cele żywe. Bez podziału na wiek, płeć i stronę konfliktu.
Ale bawią mnie te samoobronne triki w spowolnieniu odklejeńca który myśli że w jakiej kolwiek konfrontacji by skutecznie odjebał to co pokazuje. I chyba cos komandosowi pękło jakiś nosek albo ząbki 😀
mateuszsick napisał/a:
Ale bawią mnie te samoobronne triki w spowolnieniu odklejeńca który myśli że w jakiej kolwiek konfrontacji by skutecznie odjebał to co pokazuje. I chyba cos komandosowi pękło jakiś nosek albo ząbki 😀
najlepsze są kombosy składające się z pięciu ruchów następujących po sobie.
Za to gdzieś się spotkałem z opinią, że jednak te kombosy robione wolno mają zastosowanie - np. gdy policjant chce założyć kajdanki, a delikwent nie stawia przesadnego oporu lub jest to po prostu dziewczyna. Stosując odpowiednie chwyty, nie zrobi im się krzywdy, a kajdanki będą założone.
Kombosy mają sens tylko wtedy, gdy robisz je poniżej 2 sekund. Ale przedtem musisz je dokładnie przećwiczyć.
Kriski napisał/a:
Przyjebał z zaskoczenia jak Tusk nowym podatkiem.
Wspaniale, że jako Naród odsunęliśmy PiS od koryta.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów