18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:40
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-27, 17:56

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
oceniajcie 2010-10-18, 21:32
ej ALE naprawdę nic mi nie jest
Zgłoś
v................c 2010-10-18, 21:42 4
@up W Łodzi też tak mówili jak pogotowie podjeżdżało
Zgłoś
Alex_1 2010-10-18, 21:55
Hahaha Mistrzostwo świata. ; p
Zgłoś
v................s 2010-10-18, 21:56
na mistrzów też Ty wrzuciłeś?
Zgłoś
jonek00 2010-10-18, 21:57
Cytat:

Denerwuje mnie, jak wchodzę na JM oglądam jakiś dobry filmik czy czytam jakiś kawał, wchodzę na sadistica a tutaj wszystko na głównej zerżnięte z innych stron jak leci.

o wypraszam sobie, ostatnio na hardzie pojawia się coraz więcej zdjęć typu "patrzcie jak sobie rękę rozjebałem".
Zgłoś
pakicito 2010-10-18, 22:49
to prawdziwe?
jak tak to dzieciak sra w galoty od rana do wieczora zapewne xd
Zgłoś
d................k 2010-10-19, 0:00 1
GęsiorSB napisał/a:

@tip.top a kiedy do Was dotrze, że nie wszyscy siedzą tylko na sadisticu i odwiedzają też inne strony typu mistrzowie JM itp. Denerwuje mnie, jak wchodzę na JM oglądam jakiś dobry filmik czy czytam jakiś kawał, wchodzę na sadistica a tutaj wszystko na głównej zerżnięte z innych stron jak leci. Weźcie to pod uwagę że coraz więcej ludzi o tej porze siedzi przed kompem i się nudzi, więc sprawdza sobie też inne strony niż sadola.

a kiedy dotrze do ciebie że CHUJ NAS TO BOLI! Nie chcemy wszędzie oglądać tego samego.
Zgłoś
p................s 2010-10-19, 13:38
Autor obrazka na pewno jest schizofrenikiem, bo pisze sam do siebie na tym Gadu-Gadu. Nawet nie chciało mu się swojego nicka wpisać.
Zgłoś
H................e 2010-10-19, 20:02
tomsson napisał/a:

"siedze z mama w kuchni i jem kolacje"

kto normalny ma komputer w kuchni

Zgłoś
riodoro1 2010-10-19, 20:31

Succesful troll is successful.
Zgłoś
GęsiorSB 2010-10-19, 20:35
slammer napisał/a:

W takim razie poszukaj sobie kolegów albo jakieś zajęcie, może nawet zajrzyj do książki (o ile jeszcze wiesz, co to jest).

mówi to ten, który wcale nie ma 250 godzin na sadolu i 600 wizyt...
średnio wychodzi dwie i pół godziny na każdą wizytę.

PS. może zostaniesz moim przyjacielem? upieczemy dwie pieczenie na jednym ogniu.
poczytamy razem, wytłumaczysz mi co to książka opowiesz mi o swoim świecie internetowego napinacza.. co? będzie fajnie.
Zgłoś
EvilSoran 2010-10-19, 21:17
GęsiorSB napisał/a:

@tip.top a kiedy do Was dotrze, że nie wszyscy siedzą tylko na sadisticu i odwiedzają też inne strony typu mistrzowie JM itp. Denerwuje mnie, jak wchodzę na JM oglądam jakiś dobry filmik czy czytam jakiś kawał, wchodzę na sadistica a tutaj wszystko na głównej zerżnięte z innych stron jak leci. Weźcie to pod uwagę że coraz więcej ludzi o tej porze siedzi przed kompem i się nudzi, więc sprawdza sobie też inne strony niż sadola.

Mistrzowie prawie wszystko zrzynają z Zizy lub Fishek .... więc co ty pierdolisz .... popatrz na daty dodania na mistrzach a daty dodania na innych stronach o.O na mistrzów nie wchodzę od prawie roku już (sporadycznie zajrzę czy czasem może coś się poprawiło) bo wszystko to co tam jest dodane jest z innych stron czasem tylko komentami błysną ale częściej wygląda tak jakby było to ustawiane co kto ma napisać :|
Zgłoś
J................� 2010-10-19, 22:40
tomsson napisał/a:

"siedze z mama w kuchni i jem kolacje"

kto normalny ma komputer w kuchni

A o internecie bezprzewodowym i laptopach na wsi słyszeli ?
Zgłoś
X................s 2010-10-20, 22:24
Tak się składa że to ja jestem autorem tego skrina. Dodałem go tylko na mistrzów i zerżnąłem ze swojego archiwum
Zgłoś
J................� 2010-10-21, 19:50
Xanias napisał/a:

Tak się składa że to ja jestem autorem tego skrina. Dodałem go tylko na mistrzów i zerżnąłem ze swojego archiwum

Taaaaaaaaaa a ja wmyśliłem internet.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem