Żadna zbrodnia się nie uchowa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-27, 17:56
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
bitchin rap nigga
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Kiedy do Was w końcu dotrze informacja, że nie wszyscy zaglądają na demoty, JM, mistrzowie.org i tego typu inne serwisy odpuście sobie tego typu teksty
@tip.top a kiedy do Was dotrze, że nie wszyscy siedzą tylko na sadisticu i odwiedzają też inne strony typu mistrzowie JM itp. Denerwuje mnie, jak wchodzę na JM oglądam jakiś dobry filmik czy czytam jakiś kawał, wchodzę na sadistica a tutaj wszystko na głównej zerżnięte z innych stron jak leci. Weźcie to pod uwagę że coraz więcej ludzi o tej porze siedzi przed kompem i się nudzi, więc sprawdza sobie też inne strony niż sadola.
[ Komentarz dodany przez: Cthulhu: 2010-10-20, 17:54 ]
musisz być ketynem skoro uważasz, że na JM itp wszystko nie jest skopiowane z innych stron
[ Komentarz dodany przez: Cthulhu: 2010-10-20, 17:54 ]
musisz być ketynem skoro uważasz, że na JM itp wszystko nie jest skopiowane z innych stron
To jest zajebiste
@Gęsior
Nie pierdol koniec kropka i chuj!
Nie pierdol koniec kropka i chuj!
GęsiorSB napisał/a:
@tip.top (...) Weźcie to pod uwagę że coraz więcej ludzi o tej porze siedzi przed kompem i się nudzi, więc sprawdza sobie też inne strony niż sadola.
W takim razie poszukaj sobie kolegów albo jakieś zajęcie, może nawet zajrzyj do książki (o ile jeszcze wiesz, co to jest).
@up Nie wiem, ja jestem pojebany i mam komputer w kuchni. Ale może ktoś normalny też ma?
HAHAHAHAHAH kurwa na poczatku nie chcialo m isie czytac,ale po rpzeczytaniu WCALE nie zaluje hahahah kurwa smialem sie z 5 min masz talent,to w jaki sposob pisales...kwintesencja
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów