Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Podobno Kaczyński mówił, że jesteś idiotą skończonym , którego własna matka nie szanuje i opluwa, bo jesteś aż takim zjebanym debilem, że własny ojciec rucha Cię w dupę bo lubisz w papę... PODOBNO!!!! Właśnie tak działa podobno.
Podobno tankujesz po 5.19
Wywiązałem się z 7 obietnic a ci idioci jeszcze mnie bronią
- D Tusk
oj widać że tatko,dziadzia i ich koledzy musieli ci wchodzić do wanny od maleńkości żeś taki pierdolnięty
Nagminnie mnie jebali, aż iskrzyło między nami :**
pierwsze allahuakbarowanie na ulicach
Łapaj. Sprzed ok. 11 lat. Miejsce akcji- Warszawa, ul. Alzacka, Saska Kępa.
warszawa.wyborcza.pl/warszawa/5,95080,14524007.html
Normalne zachowanie zwierzęcia, które znaczy swój teren
Zgadzam się i nic nie mam do zwierząt, ale to zwierzę chodzi bez opieki. Bez smyczy i kagańca powinno siedzieć w piwnicy swojego pana.
Podobno Tusk mówił ,że podejmie stanowcze środki przeciwdziałania w celu zakazania publikowania takich nagrań
podobno wali ci z mordy pisowską propagandą
Tak się zastanawiam, jak zachowają się ludziska w PL w takiej sytuacji? Siedzisz sobie pijesz kawkę/piwko czy co tam chcesz, jesz obiad z rodziną i taki małpiszon Ci wychodzi... no co zrobisz? Zajebiesz w palnik? No to rasista, sadysta i jeszcze bandyta co ludzi bije... opierdolisz? Nawet małpa nie zrozumie, a jeszcze się z łapami rzuci i z zaszczanym typem będziesz musiał się tarzać w tych szczynach... zadzwonisz po psy? zanim przyjadą, zanim zareagują, zanim się wybudzą gdzieś z drzemki za garażem to małpiszon pięć razy sobie pójdzie.... nic nie zrobisz? To nagrają filmik o pokażą, że Polacowie takie same pedały jak frajerzy żabojady i pozwalają małpom na głowę wchodzić.... Kurwa same złe opcje... miała być piękna kolacja, miły wieczór a tu troglodyta szcza Ci przed nosem.
Wydaje mi się, że najlepsza opcja to strzelać do nich kurwów na granicy jak tylko nielegalnie próbują się dostać a tych, którzy się dostają od razu eksportować z pogwałceniem wszelkich praw i konwencji... bo przecież to nie powinno mieć u nas żadnych praw, to powinno być traktowane humanitarnie i to powinno być wypierdalane przez płot od razu przy granicy lub wywożone bydlęcymi kontenerami gdzieś do jakiegoś zadupia za górami za lasami gdzie są dookoła tacy małpiszoni jak ten tutaj z obrazka.
Na razie se żartujemy bo u nas tego dziadostwa dużo nie ma... ale jak zaczną się pierwsze obłapywania za dupy, pierwsze allahuakbarowanie na ulicach to lipa.
Ja jestem gotów zrobić więcej niż "coś", a wy "bananowi Nihiliści"....dalej będziecie gotowi napierdalać w klawiaturę .
Dlaczego właściciel nie posprząta po swoim pupilu?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów