18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 28 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 25 minut temu
🔥 Chłopięce zabawy - teraz popularne
Islamizacja Europy
cubana97 • 2013-05-28, 16:02
Cytat:

Listy Polek o ich życiu z muzułmanami

Oszukane, wywiezione za granicę. Mężowie grożą im śmiercią. Kobiety pomocy szukają w MSZ.
Na stronie internetowej Ambasady Rzeczypospolitej Polskiej w Tunisie zostały opublikowane listy z prośbą o pomoc. Napisały je kobiety, które wyszły za muzułmanów.

“Poznałam mężczyznę z Tunezji 3 lata temu. Nie wiedziałam, że jest złym człowiekiem i oszustem. Zamieszkaliśmy razem i dopiero zauważyłam jaka tam bieda i czym on się zajmuje. Nie mieliśmy ślubu. Okazało się, że on oszukuje i okrada turystki, naciąga w internecie na różne historie, pokazuje dobrego człowieka tylko skrzywdzonego, zakochuje się w każdej, namawia na przyjazd i okrada z pieniędzy. Ja to zauważyłam po długim okresie czasu. Z kolegami prowadzi nielegalny interes, sprzedają narkotyki.” - to fragment listu jednej z oszukanych kobiet. Uciekła do polski. Jednak nadal od męża dostaje pogróżki. Prosi MSZ o zablokowanie jego przyjazdu.

Kobiety mają także wielkie problemy z prawami do opieki nad własnymi dziećmi: “Kontynuuję poszukiwania mojego synka w Tunezji. Niestety mój mąż po raz kolejny odmówił mi spotkania się z dzieckiem. Jutro rano ponownie udajemy się do prokuratury i na policje. Niestety działania policji doprowadziły donikąd - jeśli były jakieś poszukiwania... Chciałam się dowiedzieć czy Pani jako konsul polski może jakoś interweniować w sądzie tunezyjskim?” Konsul nie pozostawia złudzeń: “Na terenie Tunezji, to ojciec dziecka wyraża zgodę na opuszczenie tego państwa i matka zawsze musi uzyskać to pozwolenie, jeżeli chce podróżować z dzieckiem za granicę. Obecnie coraz liczniejsze są przypadki, że straż graniczna wymaga obecności ojca dziecka na lotnisku. To dla informacji. Uprowadzenia dzieci przez Tunezyjczyków są się zdarzają sprawy ciągną się miesiącami lub nawet latami, dlatego że sądy - choć oficjalnie przyznają opiekę nad dzieckiem do 13 roku matce - zawsze w przypadku małżeństw mieszanych, stają po stronie swojego obywatela.”

Często powtarza się motyw małżeństwa tylko dla uzyskania wizy. Taki mąż, który został poznany np. na wakacjach w Tunezji zaraz po ślubie znika.

Wszystkie listy można przeczytać tutaj : tunis.msz.gov.pl/pl/informacje_konsularne/faq/

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zembowy Wruzek 2013-06-09, 21:14 1
wez wroc na kwejka czy gdzie to sie tak namnozyliscie.
Zgłoś
M................d 2013-06-09, 21:14
3:10 Zaprawdę, tym, którzy nie uwierzyli, nie pomogą nic wobec Boga ani ich majątki, ani ich dzieci! Oni będą paliwem dla ognia!

40:85 Lecz nie przyniosła im pożytku ich wiara, po tym jak zobaczyli Naszą srogość; takie jest od dawna prawo Boga względem Jego sług. I wtedy poniosą stratę niewierni!
Zgłoś
D................k 2013-06-09, 21:16 18
Zbanowac tego trolla bym proponował.
Zgłoś
A................r 2013-06-09, 21:17
5:51 O wy, którzy wierzycie! Nie bierzcie sobie za przyjaciół żydów i chrześcijan; oni są przyjaciółmi jedni dla drugich. A kto z was bierze ich sobie za przyjaciół, to sam jest spośród nich. Zaprawdę, Bóg nie prowadzi drogą prostą ludu niesprawiedliwych!
Zgłoś
M................d 2013-06-09, 21:18
AllahuAkbar napisał/a:

Zbanowac tego trolla bym proponował.

Ciebie trzeba zbanować za szerzenie nienawiści do muzułmanów.
Zgłoś
CzłowiekRafał 2013-06-09, 21:21
@SutyDziobaka a po chuj? Na Sadolu jest wolność słowa podobno. Niech trolluje, jak chce.Ale i tak kij mu w dupsko.
Zgłoś
Zembowy Wruzek 2013-06-09, 21:21
13:37 Są trzy rodzaje prawdy: święta prowda, tyż prowda i gówno prowda. Moja jest ta trzecia. Koza mi swiadkiem.

ps. ignorowac w pizdu, my sie wkurwiamy a gimbazjada sie cieszy ze osiaga zamierzony cel.
Zgłoś
Uuk 2013-06-09, 21:25
kurwa przypadkiem kliknalem piwo
odpokutuje
Zgłoś
D................k 2013-06-09, 21:25
Muhammad,

Nawet cytować nie potrafisz...
Zgłoś
M................d 2013-06-09, 21:27
Zembowy Wruzek napisał/a:

13:37 Są trzy rodzaje prawdy: święta prowda, tyż prowda i gówno prowda. Moja jest ta trzecia. Koza mi swiadkiem.

ps. ignorowac w pizdu, my sie wkurwiamy a gimbazjada sie cieszy ze osiaga zamierzony cel.

Zamknij się. Ja przynajmniej w coś wierzę. Ty reprezentujesz cywilizację śmierci. Islam się rozwija, jest nas coraz więcej mimo, że oskarżacie muzułmanów o mordowanie kobiet. To wy wymieracie i zabijacie nienarodzone dzieci. A takich nazistów jak ty uważam za niewartych uwagi.
Zgłoś
BoKoR 2013-06-09, 21:27 5
Ten post obraża moje uczucia jako chrześcijanina i proszę administrację o jego usunięcie!
Zgłoś
Zembowy Wruzek 2013-06-09, 21:29 1
Zgłoś
BoKoR 2013-06-09, 21:30
Muhammad napisał/a:

Zamknij się. Ja przynajmniej w coś wierzę. Ty reprezentujesz cywilizację śmierci. Islam się rozwija, jest nas coraz więcej mimo, że oskarżacie muzułmanów o mordowanie kobiet. To wy wymieracie i zabijacie nienarodzone dzieci. A takich nazistów jak ty uważam za niewartych uwagi.

Gdyby nie socjal w Anglii i Francji liczebność wyglądała by inaczej.
Zgłoś
Ostrovsky 2013-06-09, 21:40
BoKoR napisał/a:

Muhammad, dlaczego twój nick brzmi jak ryk gwałconej kozy ?

bo jak Mahommed się rodził to przypadkiem koza się wykrwawiła
Zgłoś
Klamecki92 2013-06-09, 21:41 2
Muhammad

Wypierpapier dymać kozy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem