📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to sie obraź albo wreszcie sama cos wpakuj
no napierdalanie żony nie jest zabawne, ale to w jaki sposób koleś to opisał i z jakim wyrafinowaniem to już co innego...
robertoszym napisał/a:
to sie obraź albo wreszcie sama cos wpakuj
za duzo tego widzialam na zywo, wiec akurat ten temat mnie nie bawi. sorry jesli masz do tego problem. mam prawo miec swoje zdanie
Na sekcji dociekliwy medyk i z takimi sposobami sobie poradzi Wszelkie obrażenia są na zwłokach o wiele lepiej widoczne niż u żywego człowieka.
Nostry napisał/a:
Na sekcji dociekliwy medyk i z takimi sposobami sobie poradzi Wszelkie obrażenia są na zwłokach o wiele lepiej widoczne niż u żywego człowieka.
a dlaczego właściwie tak jest?
Najoględniej mówiąc- dlatego, że żywe ciało dąży do odtworzenia stanu sprzed urazu, a martwe już nie ma tej możliwości.
U Arabów są telewizyjne programy edukacyjne dla mężów
W sumie to stare dobre sposoby. Ja zawsze lubiłem w ten sposób traktować, gwałcicieli i tych co biją żony. Znakomitym sposobem jest napieprzanie sztywną rurką (najlepiej połamana nogą od metalowego krzesła) po piętach. Przy obdukcji z prokuratorem żadnych śladów, milicjant śledczy był bezpieczny, a taki gnojek jeden z drugim przez dwa tygodnie srał z bólu przy chodzeniu...
Miażdżenie paznokci też dawało się tuszować, a najlepsze było wbijanie delikwentowi jego własnych paznokci w palce (np. za pomocą ręki z zabezpieczoną wewnętrzną stroną dłoni skórzana rękawiczką, coby się pazury gnojka nie wbijali). Nawet Jackson z Lennonem nie śpiewali tak jak tamci na przesłuchaniach
Ale szkoda że takich gnoi wsadza się teraz do oddzielnych pierdli. Kiedyś wsadzało się takich do złodziei i morderców, a po 48 godzinach był problem z głowy. Najtańszy i najskuteczniejszy sposób leczenia pedofilii i zapobieganiu przemocy w domu
Pozdrawiam
Miażdżenie paznokci też dawało się tuszować, a najlepsze było wbijanie delikwentowi jego własnych paznokci w palce (np. za pomocą ręki z zabezpieczoną wewnętrzną stroną dłoni skórzana rękawiczką, coby się pazury gnojka nie wbijali). Nawet Jackson z Lennonem nie śpiewali tak jak tamci na przesłuchaniach
Ale szkoda że takich gnoi wsadza się teraz do oddzielnych pierdli. Kiedyś wsadzało się takich do złodziei i morderców, a po 48 godzinach był problem z głowy. Najtańszy i najskuteczniejszy sposób leczenia pedofilii i zapobieganiu przemocy w domu
Pozdrawiam
A najzabwniej było gdy się okazywało że był niewinny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów