Nie dowiemy się
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie dowiemy się
nagranie ucięte ze względu na propagowanie rasizmu bowiem w pełnej wersji czarna ręka ze względów na walkę z nierównościami społecznymi w podziale dóbr przyjmuje w darze torebkę z tylnego siedzenia...
Up Hall9000/2
Zgłaszam Cię do prokuratury za mowę nienawiści! Nie mówi się czarna ręka tylko afroamerykanska ręka.
Zapamiętaj to sobie.
Zgłaszam Cię do prokuratury za mowę nienawiści! Nie mówi się czarna ręka tylko afroamerykanska ręka.
Zapamiętaj to sobie.
chocho napisał/a:
Up Hall9000/2
Zapamiętaj to sobie.
to jaki kolor skóry ma ma afroamerykanin?
Up Hal9000/2
To proste - afroamerykanski.
Tak jak podobno jest malinowy, łososiowy, herbaciany, śliwkowy itd.
To proste - afroamerykanski.
Tak jak podobno jest malinowy, łososiowy, herbaciany, śliwkowy itd.
dudek694 napisał/a:
tak se myślę czasami czy 10% albo 99% filmików jest ustawione
Znaczy to jest animacja komputerowa, więc...
RAL 9005
Poza tym bardzo ładna kobitka. Baaaardzo. Taka żona
Mają robić remake tego filmiku. Główną rolę zagra czarna transseksualistka identyfikująca się jako drzewo, a rolę wandala biały heteroseksualny mężczyzna z niemiec...
petru23 napisał/a:
RAL 9005
Poza tym bardzo ładna kobitka. Baaaardzo. Taka żona
blondynka, wcześniej pomalowana różową pomadką, do tego ubrana w panterkę, jak rycząca czterdziestolatka,
idz w pizdu z taką zakompleksioną, pustą babą
Jorgen888 napisał/a:
blondynka, wcześniej pomalowana różową pomadką, do tego ubrana w panterkę, jak rycząca czterdziestolatka,
idz w pizdu z taką zakompleksioną, pustą babą
Sam jesteś zakompleksiony. Każda kobieta ma prawo być trochę pusta. Śliczny milf.
gonzales1988 napisał/a:
Sam jesteś zakompleksiony. Każda kobieta ma prawo być trochę pusta. Śliczny milf.
dorośniesz to zobaczysz, bo ja znam kilka takich
Jorgen888 napisał/a:
dorośniesz to zobaczysz, bo ja znam kilka takich
Ty to jedną noga w grobie staruszku jesteś i te Twoje znajome to nie milfy a bohaterki działu geriatria czy też Grandma.
petru23 napisał/a:
Ty to jedną noga w grobie staruszku jesteś i te Twoje znajome to nie milfy a bohaterki działu geriatria czy też Grandma.
g wiesz ile mam lat, ale ty już starszy jesteś od poprzedniego komentatora, to może wiesz o czym piszę.
dodam jeszcze że tym podobne największy orgazm mają, gdy zobaczą dużą gotówkę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów