Dobrze, że w samochodach dla biedaków lusterka się składają. Nie to co w furach dla ludzi z klasą
Skladaja sie ale w drugą strone daunie xD z tego co kojarze to mercedes w starych modelach mial mozliwosc skladania w dwie strony
Skladaja sie ale w drugą strone daunie xD z tego co kojarze to mercedes w starych modelach mial mozliwosc skladania w dwie strony
Chcesz powiedzieć, że z całej tej spermy, która wyprodukował twój tate to ty okazałeś się najszybszym plemnikiem? Strach pomyśleć co by było gdyby wygrał najwolniejszy 🤣
Jakby co, Opel Astra z 2019, ale podobnie to działa w 90% aut bo tak samo miałem w Fordzie i Skodzie

Co ty się tak wymądrzasz, w większości samochodów składają się w obie strony. No to teraz zabłysnąłeś.
[ Dodano: 2025-03-25, 19:32 ]
Jeszcze ludzi od dawnów wyzywa, no miej litość człowieku bo żal takich jak ty
Chcesz powiedzieć, że z całej tej spermy, która wyprodukował twój tate to ty okazałeś się najszybszym plemnikiem? Strach pomyśleć co by było gdyby wygrał najwolniejszy 🤣
Jakby co, Opel Astra z 2019, ale podobnie to działa w 90% aut bo tak samo miałem w Fordzie i Skodzie
Ferrari to Fiat. We fiacie się łamie a nie wygina. Bo bidokow i głupich bogatych trzeba golić