📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:50

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a ni by dlaczego motoc🤬a a nie autoc🤬y ja tu nie widzę winy gościa z motonga nawet jakby uciekł na prawo i tak autoc🤬y by się wj🤬y w siebie
Wszyscy jesteście c🤬ami na tym portalu!
Nie ważne czy macie motocykl, samochód, rower czy k🤬a j🤬ego psa
psyhepl napisał/a:
A kot, co z kotem?
psyhepl napisał/a:
Może i masz racje i wszyscy jesteśmy c🤬ami ale tylko ty jesteś P🤬DĄ
Dostojny napisał/a:
A kot, co z kotem?
Kot jest jego i będzie go r🤬ał jak będzie chciał.
psyhepl napisał/a:
A jak ktoś ma murzyna?
A co Ci motocyklista zawinił ? Żal Ci, że nawet rowerem nie potrafisz ?
psyhepl napisał/a:
ja też! ja też!
Will70 napisał/a:
A co ty chcesz od motocyklisty? Że przeżył? No ..j🤬y. Miał farta.
Należałoby zejść z motocykla i zapytać czy nikomu nic się nie stało. Ale skąd to możesz wiedzieć parówo j🤬a jak jesteś tylko grubym śmierdzącym stujelarzem na utrzymaniu rodziców, który o prawie jazdy może tylko marzyć - nie mówiąc już o własnym samochodzie czy motocyklu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie