Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ciapaci modląc się wypną dupy a pedały ich wyjebią.
szmatogłowi po soczystym analu nie pójdą do swojego gównianego raju i przestaną allahować-akbarować a pedały pozdychają na choroby weneryczne
tylko jak to kurwa wprowadzić w życie
A co do obrazka - to tylko efekt wojującego wszędzie ateizmu i całego tego "naukowego", humanistycznego, materialnego podejścia do życia, gdzie ludzie z czystego zazwyczaj lenistwa, potrafią wyrzec się wartości i tradycji swoich ojców. Wpierw pierdolą o "złodziejach w sutannach", "czarnych oszołomach", "agentach Watykanu", a później są wielce zdziwieni, że próżnię jaka się wytworzyła, przejmują wróżki, zabobony, "dewianci" czy obca i wroga nam zupełnie religia.
Obcą nam całkowicie religią jest chrześcijaństwo, wiarą naszych pradziadów były bóstwa słowiańskie a wczesniej ogien i slonce do tego tez chcesz wracac, mamy siedziec w jaskiniach i modlic sie do ognia tylko dlatego, ze jakis prawicowy oszolom boi sie przedstawicieli konkurencyjnej sekty!
to są kraje które nie dają sobie takiego scierwa jak ciapatych wpuszczac i tam żadzą kartele i mają spokój z terroryzmem ,
czy ktoś kiedyś słyszał zeby ciapaty zabił meksykanina albo brazylijczyka ? mimo że są bardziej chrzescijańscy niż polacy.
Gdybym znalazł się w takiej sytuacji to najpierw włączyłbym sobie w samochodzie muzykę z GTA.
nie moge znalesc krotszego fragmentu, akcja od 20 sek
A nie przypadkiem tych, co otworzyli ciapatym drzwi na nasz świat? I ładne mi dzieci, gdzie średnia wieku to bodajże 19-20 lat, a cały obóz sponsorowany był i odwiedzany przez przedstawicieli lewackich partii. Takie bajki pozostaw dla siebie.
A co do obrazka - to tylko efekt wojującego wszędzie ateizmu i całego tego "naukowego", humanistycznego, materialnego podejścia do życia, gdzie ludzie z czystego zazwyczaj lenistwa, potrafią wyrzec się wartości i tradycji swoich ojców. Wpierw pierdolą o "złodziejach w sutannach", "czarnych oszołomach", "agentach Watykanu", a później są wielce zdziwieni, że próżnię jaka się wytworzyła, przejmują wróżki, zabobony, "dewianci" czy obca i wroga nam zupełnie religia. Wojujcie idioci dalej, to będziecie siedzieć niedługo na dywaniku 3 razy dziennie, żeby nie dostać wpierdolu na zakręcie.
19 i 20 latkowie otworzyli im drzwi? jak? Poglądy poglądami, sam gardzę lewactwem, ale koleś sobie pojechał zrobić rzeź na bezbronnych ludziach, mało mają ciapatych osiedli, meczetów itp? Tam by się mógł bardziej wyszaleć i wtedy był by dla mnie bohaterem, problem w tym, że jak by go złapali to by go zajebali gołymi rękami, widocznie nie miał jaj i wybrał łatwiejszy cel. Tyle ode mnie w tym temacie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów