📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
drą te mordy małe skurwysyny emocjonują się jakby kurwa nie wiem co
Ja bym szybko zagotował czajnik z wrzątkiem i rozgonił w sekundę rogaciznę
mynameisgod napisał/a:
drą te mordy małe skurwysyny emocjonują się jakby kurwa nie wiem co
Bo dzieci boja sie roznych rzeczy, jedne ciemnosci, inne klaunów a te akurat wszystkiego (pewnie podobnie do ciebie)
Pjur nejczer
Jebani bambiniści, rodzice nie wytłumaczyli że zwierzątka tez się między sobą napierdalają i zjadają nawzajem, takie efekty.
Ale pal licho gówniaki, wszak w chuj jest takich samych madek i karyn co w dorosłym życiu czerpią wiedzę o przyrodzie z bajek Disneya... a potem produkują gówniaki i tak samo je wychowują.
Ale pal licho gówniaki, wszak w chuj jest takich samych madek i karyn co w dorosłym życiu czerpią wiedzę o przyrodzie z bajek Disneya... a potem produkują gówniaki i tak samo je wychowują.
I to wszystko tylko po to, żeby se poruchać?
Jak tego nie rozumiesz, to ciota jesteś i ścierwo (jak w nicku).
smc napisał/a:
Palec w dupę zawsze pomaga.
Wsadzasz ryczącemu dziecku palec do dupy , no powiem ci mam nadzieję że swojemu dzieciakowi to robisz.
samiec Alfa moze byc tylko jeden-tak pomyslal jelonek Bambi i zrobil to co zrobil
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów