📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 14:45

Według opisu,
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ło panie ,treściwa akcja.Brakowało chyba tylko traktora zagłady...
janusz_biznesu napisał/a:
Ło panie ,treściwa akcja.Brakowało chyba tylko traktora zagłady...
W temacie wyżej masz
Ale to musi być c🤬jowe uczucie. Masz wypadek, przeżyłeś, nawet nic ci się nie stało, i wtedy dostajesz solidniejszego, śmiertelnego gonga od kolejnego niemoty.
Miałem podobne zdarzenie na motocyklu, rozlane jakieś mazidło na jezdni, trzy pasy ruchu w jednym kierunku, środek miasta, przy lekkim dohamowaniu motocykl momentalnie się położył, ja rolka po alfalcie, ubrany oczywiście na zdrapkę, ale w kasku i bez klapek, koło mnie przejechało kilka aut, ale nikt się we mnie nie wj🤬. Moto się poobijał, ręka pozdzierana, ale nic w zasadzie się nie stało. A tutaj tyle szczęścia nie mieli. 🧐
Miałem podobne zdarzenie na motocyklu, rozlane jakieś mazidło na jezdni, trzy pasy ruchu w jednym kierunku, środek miasta, przy lekkim dohamowaniu motocykl momentalnie się położył, ja rolka po alfalcie, ubrany oczywiście na zdrapkę, ale w kasku i bez klapek, koło mnie przejechało kilka aut, ale nikt się we mnie nie wj🤬. Moto się poobijał, ręka pozdzierana, ale nic w zasadzie się nie stało. A tutaj tyle szczęścia nie mieli. 🧐
misiekdiablo1 napisał/a:
K🤬a, ale ślisko
#1 no cóż, ale tego to się spodziewałem.
#2 no ale następnego to już się nie spodziewałem!
#3 hahaha, ja p🤬lę, ale na koniec to już k🤬a naprawdę się tego nie spodziewałem!
#4 buahahahha, o jap🤬lę!, to jeszcze nie koniec??
niezwykle poj🤬a akcja.
xDDD
Myxxer napisał/a:
W temacie wyżej masz
Fakt, traktor zagłady ma misje na całym świecie.Nie może być w kilku miejscach jednocześnie...😉
Bardzo dobre zachowanie kirowcy samochodu. Wybrał mniejsze zło i zamiast zarysować auto i wjechac w dupę poprzedniego auta, prawidłowo ominął pojazd i wjechac w motop🤬dy. Piekny manewr.
Majomir napisał/a:
I ten 2pac na to wszystko grubo
Przecież to Kendrick Lamar
Will70 napisał/a:
Ale to musi być c🤬jowe uczucie. Masz wypadek, przeżyłeś, nawet nic ci się nie stało, i wtedy dostajesz solidniejszego, śmiertelnego gonga od kolejnego niemoty.
Czy motocykl miał ABS? I jaki to model był?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie