18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:48
📌 Konflikt izraelsko-irański Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 6 minut temu
🔥 Mariano Itialiano - teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
smc 2025-06-10, 12:37
edek_kotek napisał/a:

Ja mojemu nie daję kanapek do pracy, daję mu co innego

Ważne, że dzieli się z kolegami.
Zgłoś
BeardedBastard 2025-06-10, 13:01
To śniadanie pewnie w kilt mu poszło ... 👍
Zgłoś
pSTANLEY 2025-06-10, 13:11 1
Bulbulator napisał/a:

Sarkazm najlepiej funkcjonuje w bezpośredniej rozmowie, bo słychać intonacje głosu i widać twarz.
Sarkazm na jakimkolwiek forum może być niezauważony czy źle zrozumiany.

Może być tak jak napisałeś jednak przeoczenie sarkazmu w tym przypadku swiadczy o tym że chyba jesteś dziś zmęczony, nie w humorze, masz dużo na głowie i nie masz ochoty na takie żarciki, albo po prostu jesteś tępym c🤬jem
Zgłoś
Bulbulator 2025-06-10, 13:18
pSTANLEY napisał/a:

Może być tak jak napisałeś jednak przeoczenie sarkazmu w tym przypadku swiadczy o tym że chyba jesteś dziś zmęczony, nie w humorze, masz dużo na głowie i nie masz ochoty na takie żarciki, albo po prostu jesteś tępym c🤬jem

Chyba masz racje. Mam właśnie przy innych filmach jakiegoś psychopatę, który wyraźnie stara się leczyć jakieś swoje chore kompleksy, co się tutaj nierzadko zdarza. Poszło to tak daleko, że spontanicznie zareagował Admin.
Niestety ten portal zbiera niemało ludzi, których normalnie w życiu unikamy i czasami jest to bardzo wk🤬iające.
Zgłoś
KremufkowyPotwor 2025-06-10, 13:30
Bulbulator napisał/a:

Tak? Po złej stronie drogi?
A w jakim kraju to było, że strona drogi była zła?

Wiesz że niektóre kamery mają lustrzene odbicie?
Zgłoś
brylant1412 2025-06-10, 13:30 1
może zona mu zrobiła kanapki z gównem
Zgłoś
Bulbulator 2025-06-10, 13:41
KremufkowyPotwor napisał/a:

Wiesz że niektóre kamery mają lustrzene odbicie?

Tego nie wiesz, bo i skąd, ale ja jestem fotografem z zawodu, natomiast to o czym piszesz to jest cecha do komputerowej obróbki filmów.
W standardowych ustawieniach prawa i lewa strona są zamienione miejscami, czyli lustrzane odbicie.
Takie standardowe ustawienia są w wielu programach i trzeba w opcjach dać odpowiedni haczyk, żeby strony się zgadzały.
Nawet w telewizji i często w internecie są filmy w których napisy na budynkach i sklepach są w lustrzanym odbiciu i jest to błąd obróbki przed wyemitowaniem programu.
Zgłoś
zbigniewz 2025-06-10, 13:50
A myślałem że porobił kanapki z ludzi, ale drugą kamera wszystko wyjaśniła. Głupi angol
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-06-10, 13:51
Dlatego nie żre się podczas pracy

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
KremufkowyPotwor 2025-06-10, 14:40 3
Bulbulator napisał/a:

Tego nie wiesz, bo i skąd, ale ja jestem fotografem z zawodu, natomiast to o czym piszesz to jest cecha do komputerowej obróbki filmów.
W standardowych ustawieniach prawa i lewa strona są zamienione miejscami, czyli lustrzane odbicie.
Takie standardowe ustawienia są w wielu programach i trzeba w opcjach dać odpowiedni haczyk, żeby strony się zgadzały.
Nawet w telewizji i często w internecie są filmy w których napisy na budynkach i sklepach są w lustrzanym odbiciu i jest to błąd obróbki przed wyemitowaniem programu.

A ja jestem k🤬a księdzem, pokaż siura
Zgłoś
Bulbulator 2025-06-10, 14:51
KremufkowyPotwor napisał/a:

A ja jestem k🤬a księdzem, pokaż siura

A ty to następny świr, czy następny psychopata?
Co się do mnie przyp🤬alasz, że jedyne co potrafisz, to fizyczna harówa?
Trzeba było do szkoły chodzić i się jakiegoś przyzwoitego zawodu nauczyć, a nie się do ludzi przyp🤬alać, bo mieli więcej oleju w głowie od ciebie.
Zgłoś
Jarazz 2025-06-10, 15:47
jah1 napisał/a:

Wyczucie sarkazmu na Sadolu - poziom level.

To nie był sarkazm, tylko ironia. Sarkazm ma charakter negatywny, a u ciebie takiego nie zauważyłem 😉
Zgłoś
ritu4l 2025-06-10, 16:13 1
Bulbulator napisał/a:

A ty to następny świr, czy następny psychopata?
Co się do mnie przyp🤬alasz, że jedyne co potrafisz, to fizyczna harówa?
Trzeba było do szkoły chodzić i się jakiegoś przyzwoitego zawodu nauczyć, a nie się do ludzi przyp🤬alać, bo mieli więcej oleju w głowie od ciebie.

Proponuje wyjąć kija z dupy jeśli chcesz wdawać się w dyskusje w komentarzach, tutaj trole usiłują być sarkastyczni, ironiczni, ogólnie są pierwowzorem Dr Housa
Zgłoś
potwor_z_gowna 2025-06-10, 16:15
@Velture

Myślałam, że Jesteś dojrzały, ale Ty jak wszyscy oni
Zgłoś
Bulbulator 2025-06-10, 16:31
ritu4l napisał/a:

Proponuje wyjąć kija z dupy jeśli chcesz wdawać się w dyskusje w komentarzach, tutaj trole usiłują być sarkastyczni, ironiczni, ogólnie są pierwowzorem Dr Housa

Żadnego kija w dupie nie mam, tylko nie lubię jak niektórzy ludzie usiłują każdego nieznajomego sprowadzić do swojego poziomu, bo się czuja niekomfortowo. Nierzadko jest to robione poprzez prowokacje, obelgi czy jakieś seksualne insynuacje.
Zawsze próbuje takie zapędy rozładować i nierzadko to funkcjonuje, ale od czasu do czasu jakieś szumowiny wypływają na powierzchnie, nie maja nic do wniesienia to jedyny sposób na jaki ich stać, jest kogoś powk🤬iac. Dla mnie tacy ludzie to szumowina i z tym nie zawsze daje sobie dobrze radę.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem