📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Paaanie, jaki kaganiec, mój pimpuś grzeczny jest, nikogo nie ugryzie...
Widzę tam wannę z gównem i aligatorem i ludzi odp🤬lających jakiś dziwny szajs przy tym. Dziwne, tak bardzo indyjski klimat, ale to chyba nie ta nacja...
Jak ja lubię takie zakończenia zabawy ludzi ze zwierzętami. Człowiek, najbardziej inteligentna i rozwinięta istota na planecie, władcza Ziemii, a jak tylko zostanie sam bez broni może skończyć jako obiad dla spokojnych z natury, dalekich krewnych dinozaurów.
Antoni79 napisał/a:
Jak ja lubię takie zakończenia zabawy ludzi ze zwierzętami. Człowiek, najbardziej inteligentna i rozwinięta istota na planecie, władcza Ziemii, a jak tylko zostanie sam bez broni może skończyć jako obiad dla spokojnych z natury, dalekich krewnych dinozaurów.
Jak krokodyle są spokojne z natury, to stary chyba żyjemy na dwóch różnych planetach
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Driver19cm napisał/a:
Jak krokodyle są spokojne z natury, to stary chyba żyjemy na dwóch różnych planetach
Się nie znasz: Krokodyle nie protestują jak julki na asfalcie, nie biegają i dźgają bliźnich nożem jak ciapate, nie wszczynają jak cz🤬chy wojny o byle kawałek krowy.
Nie robią awantur na drodze "bo mam lepszą furę" Spokojnie jak hipopotamy, pływa w bajorku i czeka na posiłek.
Kriski napisał/a:
Się nie znasz: Krokodyle nie protestują jak julki na asfalcie, nie biegają i dźgają bliźnich nożem jak ciapate, nie wszczynają jak cz🤬chy wojny o byle kawałek krowy.
Nie robią awantur na drodze "bo mam lepszą furę" Spokojnie jak hipopotamy, pływa w bajorku i czeka na posiłek.
Bo krokodyle nie wiedzą, że planeta płonie
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Janko napisał/a:
C🤬ja widać mi
Nosz k🤬a, kogo to obchodzi, gacie ubierz.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
W sumie patrząc na potencjał jaki miał aligator to był to tylko taki żarcik

To k🤬a aligator jest raczej chociaż c🤬ja widać kolegi co się pochwalił wyżej, więc chyba , nie no ja stawiam że aligator .
Geraldinio napisał/a:
Nosz k🤬a, kogo to obchodzi, gacie ubierz.
Ubierz gacie. No ludzie...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie