18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 25 minut temu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
murhaf 2025-02-19, 8:22 15
Good job
Zgłoś
be 2025-02-19, 8:30 17
Paaanie, jaki kaganiec, mój pimpuś grzeczny jest, nikogo nie ugryzie...
Zgłoś
Janko 2025-02-19, 8:35 2
C🤬ja widać mi
Zgłoś
sothis 2025-02-19, 8:40 24
Widzę tam wannę z gównem i aligatorem i ludzi odp🤬lających jakiś dziwny szajs przy tym. Dziwne, tak bardzo indyjski klimat, ale to chyba nie ta nacja...
Zgłoś
Antoni79 2025-02-19, 9:54 8
Jak ja lubię takie zakończenia zabawy ludzi ze zwierzętami. Człowiek, najbardziej inteligentna i rozwinięta istota na planecie, władcza Ziemii, a jak tylko zostanie sam bez broni może skończyć jako obiad dla spokojnych z natury, dalekich krewnych dinozaurów.
Zgłoś
Driver19cm 2025-02-19, 9:56 8
Antoni79 napisał/a:

Jak ja lubię takie zakończenia zabawy ludzi ze zwierzętami. Człowiek, najbardziej inteligentna i rozwinięta istota na planecie, władcza Ziemii, a jak tylko zostanie sam bez broni może skończyć jako obiad dla spokojnych z natury, dalekich krewnych dinozaurów.

Jak krokodyle są spokojne z natury, to stary chyba żyjemy na dwóch różnych planetach

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
Kriski 2025-02-19, 10:08 11
Driver19cm napisał/a:

Jak krokodyle są spokojne z natury, to stary chyba żyjemy na dwóch różnych planetach

Się nie znasz: Krokodyle nie protestują jak julki na asfalcie, nie biegają i dźgają bliźnich nożem jak ciapate, nie wszczynają jak cz🤬chy wojny o byle kawałek krowy.
Nie robią awantur na drodze "bo mam lepszą furę" Spokojnie jak hipopotamy, pływa w bajorku i czeka na posiłek.
Zgłoś
Driver19cm 2025-02-19, 10:09 5
Kriski napisał/a:

Się nie znasz: Krokodyle nie protestują jak julki na asfalcie, nie biegają i dźgają bliźnich nożem jak ciapate, nie wszczynają jak cz🤬chy wojny o byle kawałek krowy.
Nie robią awantur na drodze "bo mam lepszą furę" Spokojnie jak hipopotamy, pływa w bajorku i czeka na posiłek.

Bo krokodyle nie wiedzą, że planeta płonie

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
Geraldinio 2025-02-19, 10:59 11
Janko napisał/a:

C🤬ja widać mi

Nosz k🤬a, kogo to obchodzi, gacie ubierz.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
turor 2025-02-19, 11:30 3
Za taki pokaz to bym dopłacił
Zgłoś
Takafura 2025-02-19, 11:50 4
W sumie patrząc na potencjał jaki miał aligator to był to tylko taki żarcik
Zgłoś
Prosty 2025-02-19, 12:27 3
To k🤬a aligator jest raczej chociaż c🤬ja widać kolegi co się pochwalił wyżej, więc chyba , nie no ja stawiam że aligator .
Zgłoś
Palikuty 2025-02-19, 13:11 1
Szybki sk🤬esyn.
Krokodyl też.
Zgłoś
cosiedziwiszstanislaw 2025-02-19, 13:41
Geraldinio napisał/a:

Nosz k🤬a, kogo to obchodzi, gacie ubierz.

Ubierz gacie. No ludzie...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem