📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
Troche taki bęben kablowy kosztuje ale na skup go targali?
Iście pojebana akcja.
Iście pojebana akcja.
Katowice zaczynają zazdrościć sławy Sosnowcowi.. co to się porobiło...
Katowice to tutaj fokus z rahimem stawiali pierwsze kroki na wielkiej krokwi jeszcze przed adamem małyszem.....
mlkv napisał/a:
Katowice to tutaj fokus z rahimem stawiali pierwsze kroki na wielkiej krokwi jeszcze przed adamem małyszem.....
Focus to ten co wypchnął z okna kolegę czarodzieja ?
U mnie zniknął z miasta taki kołek - może to ten...
@up
Kołek to ty jesteś i udowadniasz to co rusz.
Kołek to ty jesteś i udowadniasz to co rusz.
Jak uważasz że chujowe, to na chuj wrzucasz? Kurwa nie rozumiem tych pojebanych podpisów w styli "Cześć, jestem Michał, jak Ci nie pasuje, to mi przypierdol".
I myślą że są fajni
Pojebane pijackie akcje zawsze na propsie. Piwo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów