18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:35
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-27, 17:56

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
filipsworks 2012-09-30, 22:35
I tu jest dylemat... Czy gościu leje na przepisy, czy zarządca drogi zatrudnia idiotów, którzy stawiają tam taki znak?
Zgłoś
boski_wicia 2012-09-30, 22:41
ciekawe czy tam nie jest napisane "nie dotyczy zaopatrzenia" pod tym znakiem bo jesli tak to jak mial dostawe gdzies, gdzie inna droga nie mozna dojechac to mu nic nie moga zrobic
Zgłoś
Dudzio 2012-09-30, 22:45
maps.google.pl/maps?hl=pl&q=sufczyna&ie=UTF-8&hq=&hnea... tuż poniżej macie ten most. czy ja wiem czy jest mowa o dobrym oznakowaniu? no ale czekaj czekaj. gdzie wcześniej drogowcy mieliby postawić owy znak? parę kilometrów wcześniej aby kierowca mógł tylko wjechać w ślepą uliczkę? no własnie. ewidentna wina kierowcy. wątpie aby jechał tędy pierwszy raz. naturalne zachowanie w naszym kraju biorąc pod uwagę naszą infrastrukture. jestem wypity. nie zwracajcie uwagi na moj kom.
Zgłoś
kszysztoff 2012-09-30, 22:45 1
Jeżeli ma gdzieś rozładunek i musi tamtędy jechać, a ma zezwolenie od zarządcy drogi to nie widzę problemu.Chociaż jakby się zwaliło było by nie ciekawie...
Zgłoś
K................n 2012-09-30, 23:28 1
Wiecie co, ekspertem nie jestem, ale z ojcem jechałem tir'em po Polsce. I ch*j że znak dadzą Ci 50 metrów przed mostem, a GPS prowadzą przez wieś zabitą dechami, to nawet nie ma jak zawrócić. Spróbuj cofać, życzę powodzenia i krzyż na drogę. Gdyby w Polsce było lepsze oznakowanie, dojazd i jeszcze wiele wiele więcej to można byłoby mieć pretensje do tego kierowcy, jak i pozostałych.
Zgłoś
rykoszet 2012-10-01, 0:37
Trzyma w napięciu
Zgłoś
S................x 2012-10-01, 0:49
Co to kurwa za pierdolenie o chujowym oznakowaniu? Znak stoi przed mostem. Czy ten kierowca sobie sam planuje trasę? Jeżeli tak, to kurwa mać, jest internet, może zasięgnąć informacji, jak dojechać z punktu A do punktu B pojazdem o takiej masie. Jeżeli ktoś mu planował tę trasę, to automatycznie na nim powinna spocząć odpowiedzialność.
Nie wiem jak inni ludzie, ale jeżeli jadę gdzieś pierwszy raz, to robię sobie rozeznanie w necie, jak droga, gdzie suszą, możliwe objazdy itp. A takie leniwe skurwysyny mają wszystko w dupie, jadą jak GPS wskaże. Jakby się most zawalił, to jakby się kutas tłumaczył? Pomijając fakt, że naprawa mostu nie odbyłaby się z jego kieszeni.
Zgłoś
dth 2012-10-01, 1:20
Za tekst "to jest możliwe tylko w tym kraju(Polsce)" powinno się w ryj dostawać. Debile powtarzają slogan, który ma w Polakach wzbudzić poczucie że jesteśmy chujowym narodem. Każdy kto był za granicą trochę dłużej, z pewnością jest w stanie potwierdzić że są tam równie chujowe sytuacje jak u nas, a nawet gorsze.
Wielcy światowcy się kurwa znaleźli, którzy obce kraje widzieli tylko w TV albo czytali w gazetach jak to tam zajebiście nie jest, a sami nigdy nie wyjechali na dłużej niż tydzień dalej niż 100 km od domu. Rzygać się chce.
Zgłoś
C................3 2012-10-01, 7:14
50 ton?
I od kiedy gimbus (na dodatek tępy jak ma łyżka) prawo poruszać się dwuśladem?
Zgłoś
blakot 2012-10-01, 10:22 3
Slonx napisał/a:

Co to kurwa za pierdolenie o chujowym oznakowaniu? Znak stoi przed mostem. Czy ten kierowca sobie sam planuje trasę? Jeżeli tak, to kurwa mać, jest internet, może zasięgnąć informacji, jak dojechać z punktu A do punktu B pojazdem o takiej masie. Jeżeli ktoś mu planował tę trasę, to automatycznie na nim powinna spocząć odpowiedzialność.
Nie wiem jak inni ludzie, ale jeżeli jadę gdzieś pierwszy raz, to robię sobie rozeznanie w necie, jak droga, gdzie suszą, możliwe objazdy itp. A takie leniwe skurwysyny mają wszystko w dupie, jadą jak GPS wskaże. Jakby się most zawalił, to jakby się kutas tłumaczył? Pomijając fakt, że naprawa mostu nie odbyłaby się z jego kieszeni.

jeżdżę zawodowo i prosiłbym,żebyś wrzucił link na jakich stronach można tak zajebiście zaplanować trasę z uwzględnieniem tonażu oraz wysokości pojazdu. z góry dzięki.
Zgłoś
wasiuu 2012-10-01, 13:56 2
Po pierwsze rozemocjonowany, który to sfilmował musi uzupełnić wiedzę o:

a) ustawiony znak, to B-18 zakazujący wjazdu pojazdom o masie RZECZYWISTEJ, a nie całkowitej, większej, niż określona na znaku. Jednak na tym filmie nie ma to większego znaczenia, bo ciężarówka i tak jest cięższa o dobre..... i tutaj przechodzimy do punktu .......................... ----->

b) .... o dobre 35 ton, bo standardowy zestaw ciągnik + 3 - osiowa naczepa ma DMC 40 ton, a nie 50, jak wydusił z siebie domorosły filmowiec.

Nie chodzi o usprawiedliwianie szofera, bo naruszenie jest kurewsko duże i aż dziw, że most nie zwalił się do wody. Chodzi raczej o to, żeby nie wytykać ludziom błędów skoro samemu ma się chujowe pojęcie o temacie.

Po drugie, kolega blakot niech nie pierdoli głupot jakie raczył z siebie wydalić o 10:22, bo kierowca najczęściej jest zdany na własne doświadczenie i posiadaną mapę/nawigację, a dyspozytorzy interesują się tylko tym kiedy dojedzie.
Teraz w sprawie map - konia z rzędem temu, kto pokaże mi porządną mapę papierową, bądź sprawnie działająca w Polsce nawigację, która UWZGLĘDNIA ograniczenia wysokości i wagi.

Zastanawiałem się po co on tam wjechał i w tym pomogła mi lokalizacja mostu umieszczona w linku przez Dudzia o 22:45. Niech sobie zainteresowani zerkną. Wychodzi mi na to, że koleś jechał jakoś od DK28 lub okolicznych zrębów w stronę Gminy Dubiecko na DW884 i jeżeli chciałby ominąć most to musiałby zapierdalać, aż do Przemyśla. Czy nie chciał tego zrobić bo byłoby dłużej i miał to w dupie, czy pchał się na ten most na polecenie oszczędnego szefa? To pytanie pozostanie zapewne bez odpowiedzi.

Przy okazji, znaki informujące o ograniczeniu wagi na pewno stały już wcześniej, a nie wyrosły przed kabiną. Chuj w dupę takiemu szoferowi. I po trzecie primo ultimo, widać że to dla niego nie pierwszyzna, bo nawet specjalnie nie zwolnił. Czy jest z okolicy i nakurwia tamtędy codziennie? Pole do popisu dla tamtejszych riserczerów.

To mówiłem ja, który siedzi w branży i przynajmniej w tym temacie wie co mowi.
Zgłoś
grzechu86tonie 2012-10-01, 20:01
autor nagrania nawet pojecia nie ma jak wyglada ciezarowka z ladunkiem 50tonowym
Zgłoś
S................x 2012-10-01, 21:16
Cytat:

jeżdżę zawodowo i prosiłbym,żebyś wrzucił link na jakich stronach można tak zajebiście zaplanować trasę z uwzględnieniem tonażu oraz wysokości pojazdu. z góry dzięki.

Nie masz internetu? Fora chyba istnieją.
Mapy samochodowe też są dosyć dokładne, sam mam taką. Nie pierdol, dla chcącego nic trudnego.
Zgłoś
blakot 2012-10-03, 14:01 2
wasiuu napisał/a:

Po drugie, kolega blakot niech nie pierdoli głupot jakie raczył z siebie wydalić o 10:22, bo kierowca najczęściej jest zdany na własne doświadczenie i posiadaną mapę/nawigację, a dyspozytorzy interesują się tylko tym kiedy dojedzie.

nie wiesz co to cytat ? wiem,że chciałeś błysnąć, ale postaraj się ogarnąć całą moją wypowiedź, a tak poza tym zgadzam się w większości z kolegą.

Slonx napisał/a:

Nie masz internetu? Fora chyba istnieją.
Mapy samochodowe też są dosyć dokładne, sam mam taką. Nie pierdol, dla chcącego nic trudnego.

Czy ja coś napisałem,że sobie nie daję rady?
Mam dobrą papierową mapę z wydawnictwa "Piętka",CB oraz dobry gps z mapami na "tiry",więc poruszam sie w miarę sprawnie, a fora to mi raczej nie dadzą w pół godziny odpowiedzi o trasie ,którą chcę przejechać, bo często nie mam więcej czasu na przygotowanie sie do drogi.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem