Ciekawe na jakiej podstawie można coś takiego wywnioskować...
kolo pewnie cale zycie jest pedalem to wie
Typowy przykład życiowego cwaniaka, który żeby być "straszny i groźny" narobi sobie tatuaży na ryju, albo potnie twarz i wytatuuje oczy jak niejaki Popek. Łazi takie od klubu do klubu. Fika do każdego gdy jest z kolegami żeby pokazać jaki to on nie jest. Nikogo nie szanuje. I przychodzi moment gdy spotyka kogoś jak ten azjata, który poświęca życie treningom i spuszcza mu srogi wpierdol. Brawo.
Wszystko pod publikę Frajerzy zobaczyli ten moment w wieczornych wiadomościach, to od razu sprzedaż praw do PPV skoczyła, niezdecydowani kupili czym prędzej bilet żeby obejrzeć galę na żywo, a sam gość stał się co najmniej 10 razy bardziej znany i 20 razy bardziej groźniejszy niż dotychczas. Jednym słowem opłacało się
Typowy przykład życiowego cwaniaka, który żeby być "straszny i groźny" narobi sobie tatuaży na ryju, albo potnie twarz i wytatuuje oczy jak niejaki Popek. Łazi takie od klubu do klubu. Fika do każdego gdy jest z kolegami żeby pokazać jaki to on nie jest. Nikogo nie szanuje. I przychodzi moment gdy spotyka kogoś jak ten azjata, który poświęca życie treningom i spuszcza mu srogi wpierdol. Brawo.
od popka to Ty sie odpierdol wygral wszystkie swoje walki w klatce a ty kurwa co wygrales to jedynie chuja do dupy
od popka to Ty sie odpierdol wygral wszystkie swoje walki w klatce a ty kurwa co wygrales to jedynie chuja do dupy
twardydb
pijem bo muszem
Niesamowite, nie sądziłem, że dożyję dnia, w którym ktoś będzie bronił jedno z największych pośmiewisk świata
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów