White Power!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Gdyby biały robił sobie takie żarty a nie żyd to zaraz by była wielka afera:)
Ale to też pokazuje, że Żydzi umieją śmiać się z samych siebie. Innym komikiem, śmiejącym się z Żydów jest żydowski komik Sacha Baron Cohen (ten od Borata). Kto widział Borata ten wie jakie gagi tam występują.
I śmiem twierdzić, że żarty na takim poziomie "chamstwa" o Polakach mogły by zostać bardzo źle przyjęte przez Nas. Sam bym mógł mieć problem z tym.
I śmiem twierdzić, że żarty na takim poziomie "chamstwa" o Polakach mogły by zostać bardzo źle przyjęte przez Nas. Sam bym mógł mieć problem z tym.
Sadistic - czyli forum które wiele pisze, a nic nie wyjasnia.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów