Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam nadzieję, że chłop jakoś wyszedł z tego i strażacy go przy okazji nie utopili 😎
Zawsze podziwiałam durnotę ludzi kratujących swoje okna... Po co? Na co?
Mam nadzieję, że chłop jakoś wyszedł z tego i strażacy go przy okazji nie utopili 😎
Może tam też mają najazd ekhm gruzinów xD
Może to jest kojec na jakieś zwierzę, ewentualnie dziecko

Może to jest kojec na jakieś zwierzę, ewentualnie dziecko
Czasem na to samo wychodzi 😁
drodzy sadole ostrożnie z propsami dla bohatera bo zając życie jutro będzie film że finalnie ma zimną rękę bo sp🤬olił się z 6 piętra tuż po wydostaniu się zza krat
Kraty antywłamaniowe spełniły swoją rolę. Firma , która zakładała kraty może sie reklamować . Ani w lewo ani w prawo.
przecież chłopek na szybkości wygiął te plastelinowe pręty, i se wyp🤬olił z balkonu.
co ty, oczadziałeś od tego dymu, że nie widzisz? xD
Albo to niesamowita wola przetrwania albo c🤬jowa chińska stal i nie mniej c🤬jowe spawy.
why not both
Rozumiem przestępczość,.kraty. Ale żeby jakiegoś zamka nie wstawić do otwierania?
Ciiiii...nie podsuwaj im pomysłu.Jest dobrze tak jak jest.
Nie wiem czy to pytanie na serio czy o co tutaj chodzi. No są miejsca na świecie gdzie oprócz krat w oknach ludzie budują mury z drutem kolczastym (afryka) żeby ich ktoś nie okradł albo nie zabił podczas spania. A i tak to nie jest pewne czy nie wejdą.
Rozumiem przestępczość,.kraty. Ale żeby jakiegoś zamka nie wstawić do otwierania?
Pewnie to po prostu głupota albo panika bo lepiej jest przebiec w 5 sekund przez płonące mieszkanie do drzwi i wyjść niż kraty wyginać xD. Ale ludzie lubią panikować i nie wiedzą nawet co robią w takich momentach ;d
No i nie wspomnę że te kraty nie są za grube/twarde bo ręka chyba wyj🤬 1 pręt ;d
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie