Zbiór najlepszych wywiadów z Piotrkiem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
zajebiście pozytywny ziomek, więcej takich powinno być w sporcie i takich ludzi pokazywać w TV,a nie te złodziejskie mordy co siedzą na wiejskiej
O znowu jakiś bohater narodu. Odpaliłbym bym wywiad, ale chuj mnie gość obchodzi i to co on tam robi. : )
on to chyba wiecznie zjarany jest.
@up: Kaspa01, a co ty kurwa leszczu masz w życiu ludziom do pokazania ? chyba kurwa 7 lvl w tibii
nie da się zrobić kompilacji z najlepszych wywiadów, bo każdy z nim wywiad jest zajebisty
"upośledzon będąc. he hehe heheheh hehehe." idźcie w chuj z nim...
To jego yhhłiiiyhyhe-eeee jest cudowne!
Czym się jarać głupotą człowieka?? Zasób jego słów może sięga 200. Skacze od dziecka a jak się go zapytają czemu na tej skoczni mu się dobrze skacze to ten młot : hehehehhuahuahuheh NIE WIEM hehehehheuehuaha i szczerzy zęby co za dużo to niezdrowo a tego cepa jest już Stanowczo z duzo !!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów