📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piwo się należy, bo hanys zajebiście wykonał wkrętkę.
Skurwiel nawet nie parsknął, ja bym nie dał rady.
Skurwiel nawet nie parsknął, ja bym nie dał rady.
Mogli rzucić że pomiar wyszedł pozytywnie, wyniki zostaną przekazane. Obsrany by chodził do uświadomienia.
podobno i śmieszek i kamerzysta zostali natychmiast dyscyplinarnie wyjebani z roboty za wniesienie komórki - niezabezpieczonego urządzenia elektrycznego (może zainicjować wybuch metanu) co w sumie mnie nie dziwi, znajomy wspominał że nawet jeśli się zapomnisz i zostawisz w kieszeni chociażby jedną fajkę to lecisz od razu
W angielskim mają tyle fajnych akcentów: szkocki, z 5 wersji brytyjskiego, ze dwa amerykańskie, australijski, jamajski, afrykański i chuj wie co jeszcze.. A my mamy to pół niemieckie bełkoto-rzyganie jakby niedorozwiniętego i jednocześnie najebanego miłośnika płaskiego wykresu EEG...
Ehhh...
Nie mam w zwyczaju najeżdżać na swój kraj, jak większość niedojebanej gimbazy na tym portalu, ale akurat hanysy mnie wkurwiają. Może jakby stulili mordy i się z tym nie panoszyli jak nie wiadomo co. Ale oni nie mogą, kurwa, oni w telewizji tak nawet napierdalają, bo to niby fajne jest... No ja jebie... Ja nawet nie oglądam TV, a mnie to wkurwia.
PS
Użycie słowa kurwa między przecinkami to przesada, nie? Przecież to słowo samo w sobie jest przecinkiem...
Ehhh...
Nie mam w zwyczaju najeżdżać na swój kraj, jak większość niedojebanej gimbazy na tym portalu, ale akurat hanysy mnie wkurwiają. Może jakby stulili mordy i się z tym nie panoszyli jak nie wiadomo co. Ale oni nie mogą, kurwa, oni w telewizji tak nawet napierdalają, bo to niby fajne jest... No ja jebie... Ja nawet nie oglądam TV, a mnie to wkurwia.
PS
Użycie słowa kurwa między przecinkami to przesada, nie? Przecież to słowo samo w sobie jest przecinkiem...
@ fieryangel
A co się tak do nich przypierdalasz frustracie jeden, niech sobie mówią jak chcą.
Jeździłem kiedyś dużo po ślunsku i wóde z hanysami też piłem.
Normalni ludzie tzn. większość normalna a niektórzy nie, jak wszędzie.
A co się tak do nich przypierdalasz frustracie jeden, niech sobie mówią jak chcą.
Jeździłem kiedyś dużo po ślunsku i wóde z hanysami też piłem.
Normalni ludzie tzn. większość normalna a niektórzy nie, jak wszędzie.
też robia na tej grubie.chłopcy za ten numer naprawdę ciepło mieli w gaciach.jak ktoś napisał wyżej raz za głupie żarty dwa za komórkę.Nieporzebnie twarze pokazali zrobili to "bez łepy"
SalirSI napisał/a:
@ fieryangel, masz, smarnij se
Smarowałem, nie pomaga. Pewno na śląsku tą jebaną maść produkują. Węgla do niej dodają, chuje jebane.
wilkoala napisał/a:
albo...
Albo....
ALBO...
A L B O . . .
Niech spierdalają
w sumie to dobry tele-prank bo już ciężko jest wymyślić cokolwiek nowego z jajem przez telefon, chyba wszystko już było. Piwko!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów