Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Dziecko na autostradzie, no kto by się spodziewał... jeszcze Stary z pretensjami, no kurewa gdyby tak zajadle bachora pilnował, czy tam jego stara to by dziś kid nie kuśtykał.
Myślę, że u nich też nie wolno omijać korka pasem awaryjnym/poboczem.
[ Dodano: 2025-02-10, 13:18 ]
Edit; co nie zwalnia rodziców z obowiązku pilnowania dziecka, rzecz jasna.
Dziecko na autostradzie, no kto by się spodziewał... jeszcze Stary z pretensjami, no kurewa gdyby tak zajadle bachora pilnował, czy tam jego stara to by dziś kid nie kuśtykał.
Jednak pas awaryjny nie służy do jazdy, na nim mogą znajdować się pojazdy uszkodzone, poza tym nie wystarczyłoby mu powoli jechać a musiał tak zap🤬lać? Faktem jest, że powinien ojciec sytuację ogarnąć i młodego zabezpieczyć lub uczulić,że że nie wylatuje się z za samochodu. Szkoda dziecka, mam nadzieję, że przeżył. Nie dostał szansy, ja tak wybiegłem zza autobusu, ale i ja i kierowca zdążyliśmy na siebie nie wpaść. Miałbym jak młody przej🤬e, a tak dostałem drugą szansę.
Dlaczego tatuś roku nie zjechał na pobocze?
Ma doświadczenia z miszczami awaryjnego pasa 😁
Dlaczego tatuś roku nie zjechał na pobocze?
Dokładnie, sami debile w tym nagraniu. Co jeden to głupszy.
Jednak pas awaryjny nie służy do jazdy, na nim mogą znajdować się pojazdy uszkodzone, poza tym nie wystarczyłoby mu powoli jechać a musiał tak zap🤬lać? Faktem jest, że powinien ojciec sytuację ogarnąć i młodego zabezpieczyć lub uczulić,że że nie wylatuje się z za samochodu. Szkoda dziecka, mam nadzieję, że przeżył. Nie dostał szansy, ja tak wybiegłem zza autobusu, ale i ja i kierowca zdążyliśmy na siebie nie wpaść. Miałbym jak młody przej🤬e, a tak dostałem drugą szansę.
A jest pas dla karetek baranie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie