18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (10) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
Korzystanie z bankomatu
cezar94 • 2015-04-19, 15:55
Jak kobieta, a jak mężczyzna korzysta z bankomatu

ONA:
1.Podjechać
2.Poprawić makijaż
3.Zgasić silnik
4.Włożyć kluczyki do torebki
5.Wyjść z samochodu, bo za daleko zaparkowała
6.Znaleźć kartę w torebce
7.Włożyć kartę do bankomatu
8.Znaleźć w torebce karteczkę z zapisanym wcześniej PINem
9.Wprowadzić PIN
10.Postudiować instrukcje
11.Wcisnąć Cancel
12.Wprowadzić od jeszcze raz, prawidłowo
13.Wziąć pieniądze
14.Wrócić do samochodu
15.Poprawić makijaż
16.Znaleźć kluczyki
17.Uruchomić silnik
18.Ruszyć
19.Zatrzymać się
20.Cofnąć
21.Wyjść z samochodu
22.Wrócić do bankomatu i zabrać kartę z kwitkiem
23.Z powrotem do samochodu
24.Włożyć kartę do portfela
25.Włożyć kwitek do torebki
26.Zanotować na karteczce ile się wzięło i ile zostało
27.Zwolnić trochę miejsca w torebce, aby włożyć portfel do torebki
28.Poprawić makijaż
29.Wrzucić wsteczny bieg
30.Wrzucić jedynkę
31.Ruszyć
32.Przejechać 3km
33.Zwolnić hamulec ręczny

ON:
1.Podjechać
2.Włożyć kartę
3.Wprowadzić PIN
4.Wziąć pieniądze, kartę i kwitek
5.Odjechać
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
xdnikoxd 2015-04-19, 16:16 1
Bankomat to jedyna rzecz z ktorej potrafią korzystać dupy
Zgłoś
g................6 2015-04-19, 16:42
@up jeszcze z żelu do golenia 18+ sadistic.pl/dezodorant-vt355898.htm
Zgłoś
uho82 2015-04-19, 17:22 5
xdnikoxd poszukaj sobie takiej bardziej rozgarniętej, nie patrz tylko na te tempe strzały, które potrafią obsługiwać bankomat i kutasa. uwierz mi są takie które potrafią obsługiwać wszelkie urządzenia gospodarstwa domowego i nie tylko
Zgłoś
mygyry 2015-04-19, 17:39 4
Zwolnienie ręcznego po 3km mnie rozjebało
Zgłoś
Tomikchomik1 2015-04-19, 17:56 3
Ja nigdy nie wybieram opcji, żeby bankomat mi kwit drukował..bo po chuj.
Zgłoś
Antek01 2015-04-19, 18:40 12
Mam rozumieć, że autor tego idiotycznego opisu podjeżdża samochodem pod sam bankomat (nawet jeżeli dostęp do niego jest zablokowany w jakiś sposób), nie wysiada z samochodu, tylko wypłaca pieniądze przez otwarte w nim okno trzymaną wcześniej kartą w zębach (ja normalnie trzymam karty w portfelu, więc żeby jej użyć, muszę ją stamtąd pierw wyjąć). Ludzie to mają na serio zjebane pomysły.
Zgłoś
~PowerBoBass 2015-04-19, 19:02 1
Tomikchomik1 napisał/a:

Ja nigdy nie wybieram opcji, żeby bankomat mi kwit drukował..bo po chuj.

Bo jak się maszyna spierdoli i postanowi nie wydawać Ci kasy, a z konta zeżre, to się możesz cmoknąć w pompkę.

Ja tylko dzięki kwitkowi kiedyś odzyskałem 600zł, jak mi bankomat rzucił stówę zamiast siedmiu
Zgłoś
p................a 2015-04-19, 22:09 5
A ja myślałem że pieniądze bankomat wyrzuca dopiero po wyjęciu karty.
Zgłoś
Yoka_Brotherrr 2015-04-19, 23:23 1
...ale to jest stare
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2015-04-19, 23:45
uho82 napisał/a:

tempe strzały,

co to są kurwa te tajemnicze "tempe" strzały?

PowerboBass napisał/a:

Bo jak się maszyna spierdoli i postanowi nie wydawać Ci kasy, a z konta zeżre, to się możesz cmoknąć w pompkę.

Ja tylko dzięki kwitkowi kiedyś odzyskałem 600zł, jak mi bankomat rzucił stówę zamiast siedmiu

Z praktyki wiem że kasa automatycznie "sama" wraca na konto jeśli nie, to piszesz reklamacje. Bankomat nie może wypłacić więcej kasy niż fizycznie jej posiadał.
Najważniejsze to przy wypłacaniu kasy nie ociągać się zabrać szybko kartę i banknoty. Jeśli odbierasz w tym samym czasie komórkę czy zaczynasz drapać się po jajcach to możesz mieć pretensje tylko do siebie że bankomat "połknął" kartę i nie wydał kasy.
To jest takie zabezpieczenie, bankomat "myśli" że zapomniałeś karty i ją zabiera w "depozyt" aby jakiś sprytny chujek z niej nie skorzystał.
Zgłoś
Zefir282828 2015-04-20, 11:48 2
a samochodu to już nikt kurwa nie zamknął
Zgłoś
garfil 2015-04-20, 15:40 1
Heee:D a pozniej pierdola ze na nic czasu nie maja jak z prostej czynnosci robia plan napadu na fort knox kurwa:P no ale coz jak sie nie ma w glowie to napewno jest w torbie:P
Zgłoś
Saper9 2015-04-20, 15:59 1
Stare i chchujowe

Stare i chujowe
Zgłoś
manish07 2015-04-20, 18:11
zeby wyszla kasa to najpierw trzeba wyjąc karte
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem