Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to teraz kurwin będzie sobie dorabiał na kontrowersji? jak kazik o piosence pierw o cmentarzu kaczora, teraz o komendzie, a kiedyś o wałęsie.
bojkotuje
a i wjebał pięść, logo białej supremacji, nie żebym się zgadzał czy nie zgadzał ale zaraz będzie lewactwo pierdolić że to faszystoska koszulka, i tak nabiją mu popularności i zwiększą sprzedaż. a wyjebane wstyd by mi było chodzić jako czarnuchowi w blm tak samo jako białemu w wlm xD niech się popłoch sam żre między sobą w tej wojence o złote kalesony, ja tylko się przyglądam z boku i popijam herbatkę
Kazik z cala trojka sie zeszmacil. Przykre ze wiekszosc znanych polskich artystow trzyma z bylym systemem.
Zdrowa biala kobieta i zdrowy bialy mezczyzna. Napatrzcie sie bo to coraz rzadszy widok, bo pracujemy jak niewolnicy na socjal dla tych rtvagd i calej rzeszy nierobow imigrantow.
No teraz to pierdolnąłeś głupotę, gorszej się nie dało.
Spójrz kto aktualnie pobiera największy socjal - 500+, 300+, bon na wakacje, dodatki z mopsu bo nie pracują a mają gówniarzy, 13 emerytura, emerytury dla kobiet które wychowają więcej niż czworo dzieci.
Aktualnie zapierdalamy na bandę nierobów która jedyne co potrafi zrobić to gówniaka i pisać do randomowych ludzi na olx "Dej, mie się należy", "mam horom curke, nie morzna za darmo?".
a pod spodem małym drukiem: black doesn't
Patrząc na to jak oni POKOJOWO demonstrują na indiańskim kontynencie .
Ty i gość którego komentarz pochwalasz jestescie ignorantami. Co ciekawe, wypowiedzi tego typu słyszę najczesciej od rodaków którzy wyjechali za granicę. Nie chcę przepychanek tutaj kto ile ma lat i za jakich czasów żył, to co piszecie to wszyscy o tym dobrze wiedzą. Różnica jest taka że jedni widzą i nie chcą być sterowani a inni poddają się temu. No i co z tym zrobiliście? Jakie wnioski? Teraz łatwo z Szwajcarii, Niderlandów, Niemczech itd pisać jak to hujowo jest w Polsce, a tam pięknie
ale ja mieszkam w Polsce. za granica bylem tylko na wakacjach
Sam czy w 10 nic nie zrobimy ale ja np juz dorobilem sie dzieci ktore beda edukowal inaczej niz mnie edukowano. wlasnie chodzi o edukacje, moze moje dzieci wytlumacza swoim rowniesnikom i za 20-30 lat bedziemy mieli na tyle wyedukowane spoleczenstwo ze nie da sie ladowac w chuja przez bande "politykow", to wlasnie taka roznica jest miedzy nami a zachodem.
Spójrz kto aktualnie pobiera największy socjal - 500+, 300+, bon na wakacje, dodatki z mopsu bo nie pracują a mają gówniarzy, 13 emerytura, emerytury dla kobiet które wychowają więcej niż czworo dzieci.
Aktualnie zapierdalamy na bandę nierobów która jedyne co potrafi zrobić to gówniaka i pisać do randomowych ludzi na olx "Dej, mie się należy", "mam horom curke, nie morzna za darmo?".
500+, 300+, bon na wakacje pobieraja glownie i jedynie Ci ktorzy maja dzieci
ja np mam tysiaka co miesiac z 500+ i nie sadze zeby ktos mi dawal te pieniadze. uwazam, ze mi je poprostu oddaja. btw nie znam nikogo kto ma dzieci i zrezygnowal ze zwrotu podatku jakim jest 500+
Ta, na MOPSy z pewnością pracują czyści inaczej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów