Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
3-buch napisał/a:
szkoda ze miałą kask
To, że miała kask nie daje pewności co do przeżycia. Nie widać wszak klapków ,ich umiejscowienia po upadku.
Pawlogen napisał/a:
No po h🤬j...? Zmywania czy prania jej brakło?
Ponpierwsze to „po c🤬j”. Po drugie to po c🤬j to krasnal ma brodę.
3-buch napisał/a:
szkoda ze miałą kask
Może i lepiej. Kto wie jaki ryj się krył pod.
3-buch napisał/a:
szkoda ze miałą kask
Może i lepiej. Kto wie jaki ryj się krył pod.
janusz_biznesu napisał/a:
To, że miała kask nie daje pewności co do przeżycia. Nie widać wszak klapków ,ich umiejscowienia po upadku.
Bardzo trafna uwaga, bez kadru na klapki nic nie jesteśmy wstanie stwierdzić.
cgyba nikt się nie obrazi jak napiszę "my"? czekamy na więcej śmielszych materiałów tej pani

Czy to jest ta słynna pozycja na jeźdźca?
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie