Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pewnie typowy "butloszczoch", którego zatrzyma tylko tirówka stojąca na poboczu.
Ilu ludzi zabił ten butloszczoch? Wie ktoś? Ciekawe czy zupa się udała ?
guliusz napisał/a:
Ilu ludzi zabił ten butloszczoch? Wie ktoś? Ciekawe czy zupa się udała ?

W samochodzie była tylko kobieta i przeżyła o dziwo.
Plastikowe trabanty miały wytrzymalsza strefe zgniotu niż to gowno
Don_cziczi napisał/a:
Plastikowe trabanty miały wytrzymalsza strefe zgniotu niż to gowno
Wskaż mi jakikolwiek model samochodu, który nie poskłada się jak harmonijka, gdy w dupę wjedzie mu ciężarówka na pełnej piździe. To jest fizycznie niemożliwe, żeby osobowe auto wytrzymało takie uderzenie. Baba miała niewiarygodne szczęście, takie dzwony przeważnie kończą się bardzo c🤬jowo.
Babosz napisał/a:
Szalona głowa, ale junak przesławny i nam jak brat rodzony.
😁
Każesz bić, maty, to będziem — każesz dać dziewkę, to damy. — Bić źle i dać źle.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie