Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piszą, że to tragedia w mediach. Uważam, że to wielkie szczęście.
Polskie bydło w gównowozach zabija tak co roku miasteczko powiatowe.
Gorsza dzicz niż u ruskich.
Gorsza dzicz niż u ruskich.
donkapusta napisał/a:
Piszą, że to tragedia w mediach. Uważam, że to wielkie szczęście.
Tom??
Ma ktoś zdjęcia z tego ?
Coś takiego mam z RMF24. Widać że dobrze zmielona gliwa kierowcy. Obok widać ciała w workach.

Adam19800605 napisał/a:
Podobno to synek tej dupnej bizneswomen peretti zginął
Zgadza sie syn Sylwi Peretti wraz ze znajomymi
Sadol987 napisał/a:
A na instagramie #bezpiecznieszybkajazda
No tak, kolejny... "Jeżdżę szybko, ale bezpiecznie". Dla znajomych "lubię zap🤬lać".
frbolo1987 napisał/a:
A tak przed wypadkiem
Klatka chyba za dużo nie pomogła.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie