📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@maciek98:
1. W kontekście hasła z pierwszej grafiki ("leczenie pedofilii może być tanie") nieuzasadnione wydaje się użycie słowa "lecz".
2. Przymiotniki stopniuje się regularnie albo opisowo. Niemożliwe jest zastosowanie jednego i drugiego razem.
Gramatyka leży, na szczęście już w czwartek wracasz do szkoły.
Powodzenia.
@benekppl, czy kładzenie nacisku na poprawne używanie języka ojczystego oraz zwracanie na to uwagi innych (w domyśle - aby ponownie nie zrobili z siebie pośmiewiska) jest wyznacznikiem bycia, jak to określiłeś, "hejterem"?
1. W kontekście hasła z pierwszej grafiki ("leczenie pedofilii może być tanie") nieuzasadnione wydaje się użycie słowa "lecz".
2. Przymiotniki stopniuje się regularnie albo opisowo. Niemożliwe jest zastosowanie jednego i drugiego razem.
Gramatyka leży, na szczęście już w czwartek wracasz do szkoły.
Powodzenia.
@benekppl, czy kładzenie nacisku na poprawne używanie języka ojczystego oraz zwracanie na to uwagi innych (w domyśle - aby ponownie nie zrobili z siebie pośmiewiska) jest wyznacznikiem bycia, jak to określiłeś, "hejterem"?
@KULTYWATOR Gramatyki, a nie ortografii...
maciek98 napisał/a:
Druga rzecz to nie moje dzieło z tą siekierą ( wyłowione na demotach )
Czy wam wszystkim kurwa trzeba kawę na ławę pisać że: "to nie moje dzieło" , "to nie ja jechałem" itd.
Ludzie domyślcie się że autor posta nie zawsze jest twórcą filmu tekstu, grafiki itd.
Fakt, że to nie Twoje dzieło, w ogóle Cię nie usprawiedliwia. Trzeba było poprawić i nie byłoby całego zamieszania. Jeśli wstawiasz to w takiej właśnie formie, każdy raczej uważa, że nie rozumiesz tego błędu. Nie dziw się więc. Autor posta za niego odpowiada, kurwa. (Dodałam na końcu kurtyzanę, by ułatwić Ci odbiór)
tygryniooo napisał/a:
Mógłbym takich bydlaków ubijać za darmo w ramach wolontariatu.
Łyżką cedzakową
stryjek.pl/Siekiera-800g-kuta-tuv-gs.530
siekiera po 19.46 , jednakże autor nie pomyślał o kosztach przesyłki oraz o ortografii
siekiera po 19.46 , jednakże autor nie pomyślał o kosztach przesyłki oraz o ortografii
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów