Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale na boso w takim zasyfionym publicznym szalecie zapierdalać?
Między palcami to chyba boczniaki i pieczary hoduje.
tak sobie wyobrażam większość „samców alfa” z tego portalu[/quote
Nie kłam nie kłam, wszyscy dobrze wiemy kogo tam sobie wyobrażasz i dobrze wiemy ze od tylniej klapy chcialbyś zajadać sie czokapikiem
Za to, żeby jakiś tak ktoś sprowadził na nich zarazę, tornado, hiv - a potem rzucił na pożarcie krokodylom.
Chociaż... Szkoda krokodyli.
Dobra, niech powoli gniją w kompostowniku pod kupą kurzego gówna.
KURWA !!!! Jadłem śniadanie! Mogliście mnie ostrzec !!!
Halmann się kurwa zabawia z chłopakiem ....
O jebane pedały. Tfu i maczetą to przez łeb. Kurwa pewnie psu i dziecku też by ssał.
pewnie Twój stary tak robił w domu dziadek A teraz ty
Mogę oglądać flaki, wypadki, samobójców w akcji, murzyńskie wygłupy - ale jak widzę takie akcje, to czuję, że muszę w końcu pójść do kościoła i się pomodlić.
Za to, żeby jakiś tak ktoś sprowadził na nich zarazę, tornado, hiv - a potem rzucił na pożarcie krokodylom.
Chociaż... Szkoda krokodyli.
Dobra, niech powoli gniją w kompostowniku pod kupą kurzego gówna.
Jeżeli chcesz dobrowolnie iść do kościoła Czyli chcesz być między swoimi tymi pedofilami
pewnie Twój stary tak robił w domu dziadek A teraz ty
Jeżeli chcesz dobrowolnie iść do kościoła Czyli chcesz być między swoimi tymi pedofilami
no no .. ale to nie dosyć ze pedofile to w większości geje , czyli jak by nie było LGBT.
Zwracam się z prośbą do moderatorów strony. Powinniście zmienic regulamin, ktoś to wrzuca takie pedalskie materiały powinien dostawać bana i to na IP. Są tu osoby które się ze mną zgodzą?
Zawsze możesz wrócić na pudelka. Tu przynajmniej jest prawie pełen przekrój różnego hobby.
Jak ktoś jest z Warszawy to przejedźcie się albo jak tam wolicie omijajcie kibel na Metrze Politechnika tuż obok Komisariatu Policji w metrze. Kurwa o której godzinie tam nie wejdziesz to banda pedałów walą sobie konie ściemniając że szczają do pisuarów.
Kiedyś to był kibel w przejściu podziemnym przy Centralnym, pod Marchlewskiego ( teraz Jana Pawła II), też przy komisariacie. Przypadek? Nie sądzę.
Pffff widać na zmiany nie trzeba było czekać lat stu a jedynie mkilka / kilkanaście miesięcy.
tak sobie wyobrażam większość „samców alfa” z tego portalu
Przy waleniu konia, czy wkładasz sobie coś w dupę podczas tego wyobrażania?
Zawsze możesz wrócić na pudelka. Tu przynajmniej jest prawie pełen przekrój różnego hobby.
Kiedyś to był kibel w przejściu podziemnym przy Centralnym, pod Marchlewskiego ( teraz Jana Pawła II), też przy komisariacie. Przypadek? Nie sądzę.
Widać że stary ci wchodził do wanny, tfu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów