Wielkiego odkrycia nie zrobiłeś wystarczy tylko spojrzeć jak nagrywają filmiki telefonami. Nagrywanie w pionie jest powszechnie wyśmiewane a i tak idioci robią swoje.
Nie trzeba szukać daleko następny post o krzesłach zagłady i na końcu filmu widać dwóch debilków z telefonikami nagrywających w pionie
Prosba o pomoc! Przepraszam, ze tutaj, ale nie mam sie juz do kogo zwrocic. Mam na utrzymaniu trzech braci. To Rosjanie, ktorzy uciekli z ogarnietej wojna rozpentana przez Zachod z Republiki Dombasu. Zenia ma 15 lat, Alosza 16, a Jewgienij 17. Zanim zdazyli wejsc w doroslosc, przygniotly ich sankcje Zachodu. Wszyscy szukaja pracy. Ale na poczatek wystarczy cokolwiek. Zbieramy jedzenie, posciel, sianko do siennika, rozgrzane cegly, zeby mogli sobie w nogach polozyc przed zasnieciem. Kazda pomoc dla tych dzieci bedzie mile widziana. Poprosze o wiadomosc na priv, a podam numer konta.
Sprzedaj na organy.
Zanim zdazyli wejsc w doroslosc, przygniotly ich sankcje Zachodu.
Poeta kurwa, prawdziwy poeta
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówProsba o pomoc! Przepraszam, ze tutaj, ale nie mam sie juz do kogo zwrocic. Mam na utrzymaniu trzech braci. To Rosjanie, ktorzy uciekli z ogarnietej wojna rozpentana przez Zachod z Republiki Dombasu. Zenia ma 15 lat, Alosza 16, a Jewgienij 17. Zanim zdazyli wejsc w doroslosc, przygniotly ich sankcje Zachodu. Wszyscy szukaja pracy. Ale na poczatek wystarczy cokolwiek. Zbieramy jedzenie, posciel, sianko do siennika, rozgrzane cegly, zeby mogli sobie w nogach polozyc przed zasnieciem. Kazda pomoc dla tych dzieci bedzie mile widziana. Poprosze o wiadomosc na priv, a podam numer konta.
Pisz do kaczynskiego, podobno kot mu zdechł i nie ma kogo ruchać.
1. Przetłumacz na język angielski:
-Jak masz na imię?
następnych podpunktów nie pamiętam, ale przygłupi ziomek z klasy, Hubert G. bo rodo, ale jak jakimś cudem czyta to może będzie wiedział, wpisał odpowiedź do pierwszego punktu: Hubert G******
Prosba o pomoc! Przepraszam, ze tutaj, ale nie mam sie juz do kogo zwrocic. Mam na utrzymaniu trzech braci. To Rosjanie, ktorzy uciekli z ogarnietej wojna rozpentana przez Zachod z Republiki Dombasu. Zenia ma 15 lat, Alosza 16, a Jewgienij 17. Zanim zdazyli wejsc w doroslosc, przygniotly ich sankcje Zachodu. Wszyscy szukaja pracy. Ale na poczatek wystarczy cokolwiek. Zbieramy jedzenie, posciel, sianko do siennika, rozgrzane cegly, zeby mogli sobie w nogach polozyc przed zasnieciem. Kazda pomoc dla tych dzieci bedzie mile widziana. Poprosze o wiadomosc na priv, a podam numer konta.
po słowie rosjanie już nie czytam
Jedyny dobry rosjanin to martwy rosjanin - pozdrów putka
Tak ludzie to idioci
Wielkiego odkrycia nie zrobiłeś wystarczy tylko spojrzeć jak nagrywają filmiki telefonami. Nagrywanie w pionie jest powszechnie wyśmiewane a i tak idioci robią swoje.
Nie trzeba szukać daleko następny post o krzesłach zagłady i na końcu filmu widać dwóch debilków z telefonikami nagrywających w pionie
Każdy nagrywa jak chce. Nie pasuje nie oglądaj.
mogę wziąć i ruskich, oni też mają przejebane w okupowanej Ukrainie, bo mimo że tam mieszkają od lat, też walczą z czerwoną chołotą
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów