Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Majątek Kulczyka
WhiteBaran • 2015-07-29, 13:19
Gdyby szacowany na 15 mld zł majątek Kulczyka podzielić równo pomiędzy wszystkich Polaków, każdy dostałby...

ukryta treść
po mordzie za lewackie myślenie

podpis użytkownika

Musisz mi pomóc
bo czuję się jak Bóg
który przez sześć dni budował
świat i powstał wielki chaos

Musisz mi pomóc
bo wczoraj śmierć pytała
szatniarza w knajpie
co się ze mną stało
Zgłoś
nowynick 2015-07-29, 13:22 8
mi wychodzi 405 zł zakładając, że jest nas 37 mln....

Tak serio - kurewsko był bogaty, co przestało dziś mieć znaczenie. Osobiście nic do gościa nie mam i nigdy nie miałem, wiem, że kupił na licytacji medal olimpijski Klepackiej, po czym go jej oddał i za to szacun... R.I.P.
Zgłoś
józekdeluxe 2015-07-29, 13:29 11
Up, pierwszy komunista detected

podpis użytkownika

At my signal unleash the shitstorm.
Zgłoś
V................o 2015-07-29, 13:30 14
jakie 405... a podatek?
Zgłoś
IOI 2015-07-29, 13:36 7
z tym szacowaniem majatku jest jak z ubezpieczeniem samochodu - masz auto warte 20tys, ubezpieczyc je musisz jakby kosztowalo 30tys, a jak przyjdzie do wyplaty to dostaniesz 10 :/
Zgłoś
v................y 2015-07-29, 13:47 215
nowynick napisał/a:

Tak serio - kurewsko był bogaty, co przestało dziś mieć znaczenie. Osobiście nic do gościa nie mam i nigdy nie miałem, wiem, że kupił na licytacji medal olimpijski Klepackiej, po czym go jej oddał i za to szacun... R.I.P.

Tata komuch, synek (Jan) komuch. Obaj ustawili się na majątku państwowym - a wy go k🤬a za billa gatesa macie
Zgłoś
panstach 2015-07-29, 13:57
IOI,
i co z🤬bie, podobno cię jebie ten temat a tu widzę udzielasz się...
Zgłoś
~tip.top 2015-07-29, 14:37 37
- Puk, puk...
- Kto tam?

- Na pewno nie Kulczyk

podpis użytkownika

Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Zgłoś
Miles87 2015-07-29, 14:42 5
Lewackie myślenie? Mi się to kojarzy z papką umysłową prawicowych patriotów z🤬bów. No to tak dodam - czyli 90% tego portalu. Czytając komentarze wyżej widać jak dupsko boli z zazdrości że chłop miał smykałkę do interesów i kasę robił. Szczekacze zapieprzać do UK na zmywak raz raz.
Zgłoś
W................. 2015-07-29, 14:46 78
@up Nie miał smykałki do interesów, tylko układy z SB, UB i późniejszymi spadkobiercami tychże. A że "filantrop"... każdy bogacz co jakiś czas musi zadbać o wizerunek publiczny, więc nie widzę w tym żadnego powodu do chwały. Procentowo w stosunku do dochodów sam zapewne przeznaczyłem na cele dobroczynne sto razy więcej niż Kulczyk.
Zgłoś
Kolumb. 2015-07-29, 14:48
Bezczelnie zerżnięte od Wiślińskiej
Zgłoś
qismo1 2015-07-29, 15:00 28
@Miles87
Sprawdź chłopczyno na czym się tak dorobił. Między innym na najdroższej autostradzie w Polsce, co prawda zarabiał na niej już gdy był bogaty ale przekręt jak się patrzy. Dalej, udział w prywatyzacji( jak ładnie brzmi, w rzeczywistość szfindel na grube mld) TP, Warty itd. Jako oficjalny dealer VW w 1991 bez przetargu sprzedawał auta w pokomunistycznej Polsce.
Najpierw dokładnie sprawdź kogo bronisz, bo najwyraźniej nie wiesz. Za niedługo będziesz bronił Rockefeller'a, no bo przecież to filantrop i wydał na cele charytatywne 50mld dolarów...
Zgłoś
jakkajk11 2015-07-29, 15:00 4
Pamiętacie akta od Zbigniewa Stonogi ? Zaczeło się
Zgłoś
Halibut 2015-07-29, 15:12 11
Kulczyk to część grupy trzymającej władze. Możliwe, że komuś się po prostu nie spodobał
Zgłoś
Kaddafi 2015-07-29, 15:14 3
Solorz następny?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie