Gdyby szacowany na 15 mld zł majątek Kulczyka podzielić równo pomiędzy wszystkich Polaków, każdy dostałby...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mi wychodzi 405 zł zakładając, że jest nas 37 mln....
Tak serio - kurewsko był bogaty, co przestało dziś mieć znaczenie. Osobiście nic do gościa nie mam i nigdy nie miałem, wiem, że kupił na licytacji medal olimpijski Klepackiej, po czym go jej oddał i za to szacun... R.I.P.
Tak serio - kurewsko był bogaty, co przestało dziś mieć znaczenie. Osobiście nic do gościa nie mam i nigdy nie miałem, wiem, że kupił na licytacji medal olimpijski Klepackiej, po czym go jej oddał i za to szacun... R.I.P.
Up, pierwszy komunista detected
z tym szacowaniem majatku jest jak z ubezpieczeniem samochodu - masz auto warte 20tys, ubezpieczyc je musisz jakby kosztowalo 30tys, a jak przyjdzie do wyplaty to dostaniesz 10 :/
nowynick napisał/a:
Tata komuch, synek (Jan) komuch. Obaj ustawili się na majątku państwowym - a wy go kurwa za billa gatesa macie
IOI,
i co zjebie, podobno cię jebie ten temat a tu widzę udzielasz się...
i co zjebie, podobno cię jebie ten temat a tu widzę udzielasz się...
Lewackie myślenie? Mi się to kojarzy z papką umysłową prawicowych patriotów zjebów. No to tak dodam - czyli 90% tego portalu. Czytając komentarze wyżej widać jak dupsko boli z zazdrości że chłop miał smykałkę do interesów i kasę robił. Szczekacze zapieprzać do UK na zmywak raz raz.
@up Nie miał smykałki do interesów, tylko układy z SB, UB i późniejszymi spadkobiercami tychże. A że "filantrop"... każdy bogacz co jakiś czas musi zadbać o wizerunek publiczny, więc nie widzę w tym żadnego powodu do chwały. Procentowo w stosunku do dochodów sam zapewne przeznaczyłem na cele dobroczynne sto razy więcej niż Kulczyk.
@Miles87
Sprawdź chłopczyno na czym się tak dorobił. Między innym na najdroższej autostradzie w Polsce, co prawda zarabiał na niej już gdy był bogaty ale przekręt jak się patrzy. Dalej, udział w prywatyzacji( jak ładnie brzmi, w rzeczywistość szfindel na grube mld) TP, Warty itd. Jako oficjalny dealer VW w 1991 bez przetargu sprzedawał auta w pokomunistycznej Polsce.
Najpierw dokładnie sprawdź kogo bronisz, bo najwyraźniej nie wiesz. Za niedługo będziesz bronił Rockefeller'a, no bo przecież to filantrop i wydał na cele charytatywne 50mld dolarów...
Sprawdź chłopczyno na czym się tak dorobił. Między innym na najdroższej autostradzie w Polsce, co prawda zarabiał na niej już gdy był bogaty ale przekręt jak się patrzy. Dalej, udział w prywatyzacji( jak ładnie brzmi, w rzeczywistość szfindel na grube mld) TP, Warty itd. Jako oficjalny dealer VW w 1991 bez przetargu sprzedawał auta w pokomunistycznej Polsce.
Najpierw dokładnie sprawdź kogo bronisz, bo najwyraźniej nie wiesz. Za niedługo będziesz bronił Rockefeller'a, no bo przecież to filantrop i wydał na cele charytatywne 50mld dolarów...
Kulczyk to część grupy trzymającej władze. Możliwe, że komuś się po prostu nie spodobał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów