📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:01

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
JoSeed napisał ]Mam inne cuda w bonusie 😁[
Nie dało Ci to kogucik do myślenia?Ja obstawiam, że jest starym obleśnym chłopem.Ale oczywiście mogę się mylić.Najlepiej niech pokaże cycki.....
Nie dało Ci to kogucik do myślenia?Ja obstawiam, że jest starym obleśnym chłopem.Ale oczywiście mogę się mylić.Najlepiej niech pokaże cycki.....
JoSeed napisał/a:
Mam inne cuda w bonusie 😁
Takie cuda tylko na Bałutach.😎
janusz_biznesu napisał/a:
JoSeed napisał ]Mam inne cuda w bonusie 😁[
Przekonałeś mnie, jutro pokażę.
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
No słowo się rzekło. Teraz przydały by się jakieś zdjęcia tych stópek na Sadolu
Ja p🤬le co za stuleja
JoSeed napisał/a:
Łoo... Ogromniasty!
Panie i Panowie - takich bąbli samodzielnie przekłuwać nie należy 😎
pokazałaś stopy to teraz czas na p🤬de
pawelns1 napisał/a:
pokazałaś stopy to teraz czas na p🤬de
P🤬dę to swoją oglądaj

JoSeed napisał/a:
P🤬dę to swoją oglądaj
Codziennie widzi w lustrze. Nie musisz go namawiać.
Ale stópki mogłabyś wrzucić.

żmij napisał/a:
Ale stópki mogłabyś wrzucić.
No dobra, namówiłeś mnie ☺️
Ale!
Żeby było zgodnie z duchem Sadola stópki (między innymi) są w kąpieli na wzór indyjski... 😁

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie