Urwało mu paluszki. Fuyang, Chiny.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak a propos paluszków. Byłem ostatnio u stolarza który robił mi balustradę i zauważyłem u niego brak trzech palców, i najlepsze to, że on - a byłem tam u niego w warsztacie nie raz - jest non stop nap🤬lony, Nie jest wypity, czy tam wczorajszy, tylko zawsze jest naj🤬y jak B-32. Tylko raz go widziałem trzeźwego jak przyjechał mierzyć, a tak to cały czas pełne zanurzenie. Piła wielka kręci się, silnik i te paski klinowe nieosłonięte, a on tam piruety robi. Masakra - jakim cudem ten facet jeszcze żyje? Rozmawiałem z jego zięciem, on powiedział, że odkąd pamięta zawsze tak z nim było.
Tak to jest jak młody czarodziej zamówi na Aliexpress różdżkę Pamiętajcie adepci tylko OEM oryginał
smc
2025-02-28, 20:42
Może mały zostanie stolarzem?
smc napisał/a:
Może mały zostanie stolarzem?
Obstawiałabym skrzypka... 🤔
Jeszcze po pysku dostał za głupie zabawy (1:05)
Ależ wk🤬iające jest to gderanie tej baby. Już wiem dlaczego goście tam wpadają czasem w szał i napieprzają swoje zmywarki z buta czy z piąchy.
Nie ma raczek nie ma ciasteczek 😁
alojz napisał/a:
Tak a propos paluszków. Byłem ostatnio u stolarza który robił mi balustradę i zauważyłem u niego brak trzech palców, i najlepsze to, że on - a byłem tam u niego w warsztacie nie raz - jest non stop nap🤬lony, Nie jest wypity, czy tam wczorajszy, tylko zawsze jest naj🤬y jak B-32. Tylko raz go widziałem trzeźwego jak przyjechał mierzyć, a tak to cały czas pełne zanurzenie. Piła wielka kręci się, silnik i te paski klinowe nieosłonięte, a on tam piruety robi. Masakra - jakim cudem ten facet jeszcze żyje? Rozmawiałem z jego zięciem, on powiedział, że odkąd pamięta zawsze tak z nim było.
Najlepsze jest to, że on uj🤬 sobie te palce jak był trzeźwy.
Bez paluszków nie przyniesie korzyści komunistycznemu społeczeństwu, takze juz mozna go uznać za martwego.
alojz napisał/a:
Ale zrobił balustradę dobrze? Zrobił, to c🤬j że naj🤬y.
Karma wraca do tych skosnych sk🤬ysynów
nie dość, że bida - potrzeba rąk do pracy, to teraz jeszcze będą mieli kalekę do kompletu xD
Nigdy nie kupię pirotechniki odpalanej z dłoni, a jak już, to montaż w uchwycie.
Oj tam, oj tam, nie ma co rwać koszuli. W końcu zostało jeszcze szesnaście paluszków. Z tym, że ten szesnasty jest beż paznokcia.