Jak za mocne, a nie sądzę w końcu to sadistic, to na harda.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tatuś musi być jeszcze lepszy skoro dzieciak woli przebywać z 'mamą'
Jacek Placek napisał/a:
tatuś musi być jeszcze lepszy skoro dzieciak woli przebywać z 'mamą'
chuja wiesz, ojciec to nagrywał aby mu pomóc
Zajebana kurwa pierdolona w dupe cieta suka w pizde wyjebana aż po sam chuj zajebał bym ją maczetą tą kurwe
tak wynika ze słów dziecka. Gdyby ojciec chciał mu pomóc zajebałby kurwę
Wszystko fajnie i w ogóle.... dopóki się samemu nie miało takiego dzieciństwa, ja niestety miałem...
"Pozwolenie na dziecko"? Powinno być pozwolenie dla takich ku*w czy mogą żyć. Do sądu? Takich powinno się palić i polewać kwasem albo soloną wodą po ranach bo inaczej się nie nauczą. Urwał bym tej "matce" kończyny i kazał się czołgać za coś takiego.
"Pozwolenie na dziecko"? Powinno być pozwolenie dla takich ku*w czy mogą żyć. Do sądu? Takich powinno się palić i polewać kwasem albo soloną wodą po ranach bo inaczej się nie nauczą. Urwał bym tej "matce" kończyny i kazał się czołgać za coś takiego.
ciekawe jaka cwana będzie jak Szymon pójdzie do gimnazjum to on uleje ją na pizdę i tyle
Gdybym dorwał tą babę to bym wsadził jej w pizdę rurę i wlał do środka wrzątek. Nie mogę sobie wyobrazić jak można tak znęcać się nad dzieciakiem przecież to krew z krwi. To oczywiste że dzieciakowi trzeba czasem dać po łapach albo po dupie, bo bezstresowe wychowanie tworzy rozmiękłych maminsynków, ale poniżanie i tłuczenie to patologia na którą nie wolno się godzić. Na miejscu ojca zakopałbym żywcem tą sukę i zwiał z dzieciakiem jak najdalej.
no i potem dziecko na huligana wyrasta.... no nie dziwne, w sumie to ja pójdzie do gimnazjum to pewnie nie będzie już pamiętał, bezstresowe wychowanie w sumie nie lepsze, dziecko robi co chce i dalej lipa, jednak wychowanie to ciężka sztuka, szkoda że filmiku nie ma:)
Do takich ludzi powinno się strzelać. Od razu. Bez sądu. Ścierwo i plebs z narodu wyplenić bo to tylko nakręca patologie!
Matka zawsze wie lepiej....
Kanał sado-mamuśki na yt: youtube.com/user/RatujcieSzymona
(kanał stworzony przez ojca)
Pierdolona patologia. Zajebałbym taką patyczkiem do uszu. Tylko to by była dla tej szmaty przysługa. Dlatego wcześniej wpuściłbym ją do męskiego pierdla, żeby jej rozjebali wszystkie otwory.
No kurwa normalnie pisać się nie da, bo pięści się zaciskają.
Normalnie, aż mi się ruchać odechciało przez to ścierwo!
No kurwa normalnie pisać się nie da, bo pięści się zaciskają.
Normalnie, aż mi się ruchać odechciało przez to ścierwo!
@Jacek Placek, w innych nagraniach można usłyszeć jak matka uprzedza dziecko do ojca.
Ja bym wbił do domu, dziecko siłą ze sobą. Co mi suka zrobi
Ja bym wbił do domu, dziecko siłą ze sobą. Co mi suka zrobi
kurwa ten jebany szymon nie chciał jeść ! czy wy tego nie rozumiecie ?! do chuja to tylko dzieciak jak zdechnie zrobimy sobie nowego
Jak mały Szymonek z biegiem czasu dorośnie i stanie się Szymonem, to podejrzewam że niezłego harda produkcji Polskiej będziemy mieć na Sadolu
A tak poważnie, to co się dzieje w tym domu nie ma jedynie wymiaru obecnego to się odbije na chłopcu do końca życia. Po powodzie tego zdarzenia i temperamentu matki jestem przekonany że to się dzieje od dłuższego czasu(Wiem Ameryki nie odkryłem). Związku z tym zaryzykuje stwierdzenie że chłopak już nigdy nie będzie do końca normalny
A tak poważnie, to co się dzieje w tym domu nie ma jedynie wymiaru obecnego to się odbije na chłopcu do końca życia. Po powodzie tego zdarzenia i temperamentu matki jestem przekonany że to się dzieje od dłuższego czasu(Wiem Ameryki nie odkryłem). Związku z tym zaryzykuje stwierdzenie że chłopak już nigdy nie będzie do końca normalny
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów