Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:16
🔥 Baba z jajami - teraz popularne
Zaledwie kilkanaście dni temu mer Kijowa Witalij Kliczko dostał nagrodę im. prezydenta Gdańska Pawła Adamowicza. Teraz okazało się, że w jego domu, 30 kobiet zmuszanych było do prostytucji. Jak widać, jaka nagroda, taki jej laureat.
Kliczko uruchomił w swoim domu burdel. Jego funkcjonowanie ujawniono podczas policyjnego nalotu na klub nocny o nazwie „Tootsie”. Funkcjonariusze uwolnili 30 kobiet zmuszanych tam do prostytucji. Szokującym aspektem tej sprawy jest fakt, że budynek, w którym prowadzono proceder, należy do Witalija Kliczki – burmistrza Kijowa, przedstawianego na całym świecie jako symbol odwagi i prawy lider w obliczu toczącej się w tym kraju wojny. Nie jest mozliwe, by nie wiedział o przestepczym procederze.

Podczas nalotu kijowska policja odkryła, że klub nocny pełnił funkcję nielegalnego domu publicznego. Na miejscu znajdowały się 30 kobiet, więzionych i zmuszanych do prostytucji. O sprawie poinformował ukraiński portal focus.ua. Podejrzewa się, że właściciele klubu stosowali również szantaż – nagrywali klientów, aby wymuszać od nich pieniądze. Co gorsza, kryminalny proceder odbywał się przy udziale lokalnej Straży Miejskiej, która miała przymykać oko na nielegalne działania. Oficjalne dokumenty wskazują, że w budynku znajdował się schron przeciwbombowy dla mieszkańców Kijowa.

Witalij Kliczko, poza skandalem związanym z budynkiem, pozostaje w światowej opinii publicznej bohaterem wojny na Ukrainie. Jako burmistrz Kijowa, został uhonorowany IV nagrodą im. Pawła Adamowicza za „przywództwo w obronie demokracji i praw człowieka”. Sutener ma odebrać nagrodę osobiście, 20 lutego podczas spotkania w Brukseli. Należy wątpić, by to uhonorowanie zostało cofnięte. To niezgodne z panującą, polityczną poprawnością.

Co ciekawe, budowa schronu pod budynkiem Kliczki, została oczywiście sfinansowana z pieniędzy publicznych.

Zrodlo Magnapolonia.org
O akcji dowiedziałem się z Komentarza Tygodnia pana Gadowskiego.

Jeżeli było to do pieca

Ciekawe czy za Polskie pieniądze nie zbudowali tego burdelu.
Zmieniono 2 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pazuzu 2025-02-01, 18:10 2
martils napisał/a:

Problem w tym że ja nie musiałem fundować tych dz🤬k Trumpowi z moich podatków.

To nie wiem gdzie płacisz podatki że fundowales dz🤬ki na Ukrainie, jesteś spod kijowa?
Zgłoś
420710247365 2025-02-01, 18:22 3
Zgadza się, istotnie, to były k🤬y tylko nie w Kijowie a w Moskwie, nie Kliczko tylko Sieczin (szef Rosniefti) i nie trzymał w domu tylko zatrudniał w państwowej firmie za państwowe pieniądze. Jedna rekordzistka zebrała w 9 lat ponad milion dolarów za dawanie dupy ważnym ruskom z zarządów państwowych firm. Niestety dla rusków, te złote czasy się kończą i już raczej nie wrócą.

Zgłoś
merak 2025-02-01, 18:33 7
Żyd i handel ludźmi. Nowe nie znałem
Zgłoś
zn506 2025-02-01, 18:35 6
Poczytaj o aferze podkarpackiej - burdel to narodowy sport Ukraińców, a hobby naszych POPiSLDowych polityków
Zgłoś
Don_cziczi 2025-02-01, 18:35 2
skywalker75 napisał/a:

Co racja to racja, dlatego ja szanuje Zalenskiego

Tego pastucha wytłumacz mi za co konkretnie szanujesz?
Zgłoś
zn506 2025-02-01, 18:36 8
pazuzu napisał/a:

wiem gdzie płacisz podatki

A wiesz o tym, że Polacy finansuja osiemsetplusy Ukrainkom/ Bo o tym, że Polacy finansują prąd dla Ukraińców to na pewno nie wiesz
Zgłoś
martils 2025-02-01, 18:41 1
pazuzu napisał/a:

To nie wiem gdzie płacisz podatki że fundowales dz🤬ki na Ukrainie, jesteś spod kijowa?

W Polsce płacę, ale ryży c🤬jek z ekipą fundują im zasiłki, odbudowują pałace, wysyłają sprzęt itd, itd. Jak nie kojarzysz faktów to już trudno.
Zgłoś
zasranka 2025-02-01, 19:03
Wylęgarnia żydostwa, złodziejstwa, kradzieży organów i wszystkiego co najgorsze. Chwała Ukrainie i wszystkim interesom międzynarodowej finansjery nienawidzacej normalnego człowieka. Szczególnie Słowian i Persów.
Zgłoś
Latissimus 2025-02-01, 19:16 1
Jest milionerem po cholere miałby się w coś takiego bawić, poza tym zelenski i jego otoczenie atakują go jak mogą.
Zgłoś
KremufkowyPotwor 2025-02-01, 19:43
Mam nadzieję że ruscy rozp🤬alą ten k🤬idoek w mak, budynek za budynkiem
Zgłoś
Geraldinio 2025-02-01, 19:45 8
Siriuz napisał/a:

Nagrodę kogo k🤬a?! Adamowicz? Gość, który miał tyle oskarżeń, że gdyby żył to razem z nim być może w trakcie śledztwa dojechali by całą klikę POwską?
K🤬a k🤬ie medal urwie

Pisowski reżim bezczelnie i jawnie złamał konstytucję likwidując trójpodział władzy przejmując niemal pełną kontrolę nad władzą sądowniczą, a mimo to NIKOGO nie zdołali skazać, więc przestań sowiecki pomiocie szerzyć swoją nowohitlerowską propagandę, bo nikt powyżej 80 IQ w ten bełkot nie uwierzy.

podpis użytkownika

Nie oszukujmy się, mamy III Wojnę Światową.
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
Zgłoś
pazuzu 2025-02-01, 20:01 3
martils napisał/a:

W Polsce płacę, ale ryży c🤬jek z ekipą fundują im zasiłki, odbudowują pałace, wysyłają sprzęt itd, itd. Jak nie kojarzysz faktów to już trudno.

Ale wiesz że to pis wszytsko zaczął? przecież to się zaczęło od wybuchy wojny czy takich faktów nie kojarzysz?
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-02-01, 20:20 5
cedrikk napisał/a:

W ostatnim artykule jest filmik gdzie deputowana probuje coś pytać o ten burdel władz.
Macie rację. Angielskich źródeł jest bardzo mała lub wcale. Ponoć władze nie podają dużo informacji.

Zadałem sobie trud i przejrzałem te ukraińskie źródła (przy pomocy translatora). Wszystkie podają, że burdel jest "w budynku, w którym mieszka Kliczko", nikt nie twierdzi, że to jego budynek, oprócz polskiego sport.pl, który chyba zasugerował się sensacyjnym tytułem.

Przykład z stopcor.org, w tytule podają: У будинку мера Києва - w budynku mera Kijowa.
a delej:
У будинку, де проживає мер Києва - w budynku, gdzie mieszka mer Kijowa.
Różnica niby niewielka, ale istotna.

Więc mocno naciągana jest teoria, że jest "sutenerem" i że to on "uruchomił burdel". Jakiś kacapski smród się za tym ciągnie.
Ale oczywiście, tutaj mało kogo to obchodzi. Jest sensacja, można doj🤬 Ukrom, co tam fakty.
Zgłoś
Siriuz 2025-02-01, 20:20 4
Geraldinio napisał/a:

Pisowski reżim bezczelnie i jawnie złamał konstytucję likwidując trójpodział władzy przejmując niemal pełną kontrolę nad władzą sądowniczą, a mimo to NIKOGO nie zdołali skazać, więc przestań sowiecki pomiocie szerzyć swoją nowohitlerowską propagandę, bo nikt powyżej 80 IQ w ten bełkot nie uwierzy.

O jak sie oburzył komuch jeden Zapomniał jak ta klika POowska jechała po Adamowiczu w swoich mediach, a potem jak zginał to nagle wszyscy go kochają Sam sobie przeczysz bystrzaku pisząc o złym PiSie przejmującym sądy a mimo to NIKOGO nie skazując w przeciwieństwie do sk🤬ysynów z PO. Trzeba mieć gówno w głowie albo być sukinsynem żeby bronić tej sitwy. Zwłaszcza teraz jak w końcu zaczynają wychodzić ich matactwa.
Marzy mi się, żeby każdy jeden kmiot z PO, każdy ich minister z Tuskliem na czele zgnili w więzieniu po porządnym procesie.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-02-01, 20:28 2
Centurion napisał/a:

Wywalam za brak wiarygodnych źródeł
EDIT: źródła zostały dodane więc wątek został przywrócony, oczywiście bez żadnego potwierdzenia wiarygodności.

Jedyne, co wiadomo na pewno, to że zlikwidowano JAKIŚ burdel w budynku, w którym MIESZKAŁ Kliczko. Reszta to interpretacja.
Ciekawe, że ten news wypłynął w tym samym czasie, gdy w Moskwie namierzono luksusowy burdel dla ludzi Putina. Ktoś próbuje przykryć aferę aferą?

[ Dodano 2025-02-01, 20:32 ]
Siriuz napisał/a:

Nagrodę kogo k🤬a?! Adamowicz? Gość, który miał tyle oskarżeń, że gdyby żył to razem z nim być może w trakcie śledztwa dojechali by całą klikę POwską?
K🤬a k🤬ie medal urwie

I oczywiście, największy rusofil na Sadolu nie przepuścił okazji żeby się wysrać, jak tylko usłyszał "Ukraina", "Kijów" i "Kliczko". Uderz w stół...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem