Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja p🤬lę, ta kamera pamięta chyba jeszcze zsrr.
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
podpis użytkownika
Nie oszukujmy się, mamy III Wojnę Światową.Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
@Geraldinio: To ZSRR pamięta te kamerę.
@ungubungu: Pufą z oparciem.
@ungubungu: Pufą z oparciem.
ungubungu napisał/a:
Nagrywane taboretem
jak sie nagrywa nagranie z ekranu to tak jest
Jak wszyscy zaczęli sp🤬alać, jakby to im groziło niebezpieczeństwo

I tak by z niego nie było pożytku, zostałby co najwyżej kierowcą Ubera w Warszawie i by go zwinęli za gw🤬t na naj🤬ej pasażęrce wiezionej z klubu do domu o 3 w nocy w sobotę.
420710247365 napisał/a:
I tak by z niego nie było pożytku, zostałby co najwyżej kierowcą Ubera w Warszawie i by go zwinęli za gw🤬t na naj🤬ej pasażęrce wiezionej z klubu do domu o 3 w nocy w sobotę.
uuuuuuuuuu widzę że kolega miał ostatniej soboty ciężką noc ....
Ale pamiętaj, są telefony zaufania dla ofiar gw🤬tów, bądź silny.

Kogucik_Bałamucik napisał/a:
uuuuuuuuuu widzę że kolega miał ostatniej soboty ciężką noc ....
Ale pamiętaj, są telefony zaufania dla ofiar gw🤬tów, bądź silny.
Ja w UK stacjonuję i nie jeżdżę uberkami ale tutaj też taryfiarze r🤬ają naj🤬e laski tylko że raczej Pakole a nie Gruzini
420710247365 napisał/a:
Twój stary dał rade, nie bądź taki surowy
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie