Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:50
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
panar3 2025-02-16, 18:17 16
No cóż... Można się było tego spodziewać na 1000%. Stawiałem jednak że się sp🤬oli tyłem w tę przepaść łamiąc przy tym barierkę.
Zgłoś
goslaw3 2025-02-16, 18:27 3
panar3 napisał/a:

No cóż... Można się było tego spodziewać na 1000%. Stawiałem jednak że się sp🤬oli tyłem w tę przepaść łamiąc przy tym barierkę.

i wlasnie udowodniles to ze ogladasz za duzo sadola , masz BANA ;D
Zgłoś
panar3 2025-02-16, 18:29 3
goslaw3 napisał/a:

i wlasnie udowodniles to ze ogladasz za duzo sadola , masz BANA ;D

Lekcje odrobiłeś?
Zgłoś
goslaw3 2025-02-16, 18:32 4
panar3 napisał/a:

Lekcje odrobiłeś?

prawie 40 na karku ale jezeli juz pytasz to...nie ;D gary leza w zlewie podloga nie umyta dziecko glodne ;/
Zgłoś
Lok 2025-02-16, 18:35 1
Spali sprzęgło jak tak będzie gazował .
Zgłoś
kuba1986 2025-02-16, 20:52 1
Ten w drugim samochodzie, co tak stoi jak p🤬da? Na co czeka, aż ktoś mu w ryj przywali?
Zgłoś
420710247365 2025-02-16, 22:38 1
Nissan, k🤬a... Sam fakt kupna samochodu tej marki świadczy o tym że nie masz pojęcia i prosisz się o kłopoty. Podobnie jest z oplami, fiatami, daciami. Taka jest zasada: widzę jeden z tych pojazdów i już wiem że trzeba uważać bo nie wiadomo co ten ktoś odjebie.
Zgłoś
TerazPolska123 2025-02-17, 7:05
a wystarczyło kupić nissana micra zamiast nissana rouge( 4,6m 1,8 szeroki )
Zgłoś
Marcinqqq 2025-02-17, 8:15
ok nie wrzuciło na neutral, ale zrobiło miejsce a ten c🤬l co nagrywał czemu nie pojechał? bo jest jeszcze większym nieudacznikiem
Zgłoś
Janko 2025-02-17, 8:40
K🤬a jakaś Ciota
Zgłoś
Edys45 2025-02-17, 12:45
Co za torba jedna po pysku powinna dostać za brak mózgu.
Zgłoś
A4boNla3hon3 2025-02-17, 14:24 1
420710247365 napisał/a:

Nissan, k🤬a... Sam fakt kupna samochodu tej marki świadczy o tym że nie masz pojęcia i prosisz się o kłopoty. Podobnie jest z oplami, fiatami, daciami. Taka jest zasada: widzę jeden z tych pojazdów i już wiem że trzeba uważać bo nie wiadomo co ten ktoś odjebie.

Taaaaa. Bo kierowcy bmw, kałdi czy mercedesa to solidni "jeźdźcy"
Zgłoś
Res0r 2025-02-17, 20:05 2
I bardzo k🤬a dobrze a w szczególności nagrywającemu. Ja bym koło tego nissana tirem przejechał a ta ameba stoi i czeka.
Zgłoś
420710247365 2025-02-17, 20:12
A4boNla3hon3 napisał/a:

Taaaaa. Bo kierowcy bmw, kałdi czy mercedesa to solidni "jeźdźcy"

To fakt że trafiają się często h🤬je wśród nich, w BMW może tak aż już nie bo do audi się poprzesiadali tylko że poza byciem h🤬jami przynajmniej mają na tyle pojęcia żeby nie kupować auta z gównianą skrzynią CVT która się zaraz rozjebie. A zatem statystycznie rzecz biorąc powinni być z nich bardziej ogarnięci kierowcy. Natomiast ktoś w nissanie suvie albo np w samochodzie o nazwie Mokka to na 100% kompletny lamuch i piderast.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem