📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:50

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No cóż... Można się było tego spodziewać na 1000%. Stawiałem jednak że się sp🤬oli tyłem w tę przepaść łamiąc przy tym barierkę.

panar3 napisał/a:
No cóż... Można się było tego spodziewać na 1000%. Stawiałem jednak że się sp🤬oli tyłem w tę przepaść łamiąc przy tym barierkę.
i wlasnie udowodniles to ze ogladasz za duzo sadola , masz BANA ;D
goslaw3 napisał/a:
i wlasnie udowodniles to ze ogladasz za duzo sadola , masz BANA ;D
Lekcje odrobiłeś?
panar3 napisał/a:
Lekcje odrobiłeś?
prawie 40 na karku ale jezeli juz pytasz to...nie ;D gary leza w zlewie podloga nie umyta dziecko glodne ;/
Ten w drugim samochodzie, co tak stoi jak p🤬da? Na co czeka, aż ktoś mu w ryj przywali?
Nissan, k🤬a... Sam fakt kupna samochodu tej marki świadczy o tym że nie masz pojęcia i prosisz się o kłopoty. Podobnie jest z oplami, fiatami, daciami. Taka jest zasada: widzę jeden z tych pojazdów i już wiem że trzeba uważać bo nie wiadomo co ten ktoś odjebie.
a wystarczyło kupić nissana micra zamiast nissana rouge( 4,6m 1,8 szeroki )
ok nie wrzuciło na neutral, ale zrobiło miejsce a ten c🤬l co nagrywał czemu nie pojechał? bo jest jeszcze większym nieudacznikiem
420710247365 napisał/a:
Nissan, k🤬a... Sam fakt kupna samochodu tej marki świadczy o tym że nie masz pojęcia i prosisz się o kłopoty. Podobnie jest z oplami, fiatami, daciami. Taka jest zasada: widzę jeden z tych pojazdów i już wiem że trzeba uważać bo nie wiadomo co ten ktoś odjebie.
Taaaaa. Bo kierowcy bmw, kałdi czy mercedesa to solidni "jeźdźcy"
I bardzo k🤬a dobrze a w szczególności nagrywającemu. Ja bym koło tego nissana tirem przejechał a ta ameba stoi i czeka.
A4boNla3hon3 napisał/a:
Taaaaa. Bo kierowcy bmw, kałdi czy mercedesa to solidni "jeźdźcy"
To fakt że trafiają się często h🤬je wśród nich, w BMW może tak aż już nie bo do audi się poprzesiadali tylko że poza byciem h🤬jami przynajmniej mają na tyle pojęcia żeby nie kupować auta z gównianą skrzynią CVT która się zaraz rozjebie. A zatem statystycznie rzecz biorąc powinni być z nich bardziej ogarnięci kierowcy. Natomiast ktoś w nissanie suvie albo np w samochodzie o nazwie Mokka to na 100% kompletny lamuch i piderast.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie