Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

ja pierdołę ile tu błędów no przyznajcie się sadole ilu z was ma gaśnicę w domu?
C🤬ja błędów. Jak na taką spontaniczną akcję, to nawet ogarnęli wzorowo. Odsunęli motocykl, osobówkę. Posiadali kilka gaśnic, którymi nie doprowadzili do zajęcia się większego teremu
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
jedno dobre że tam jakiś menel nie spał, bo wtedy to by się narobiło.
Kiedyś koło bloków stały takie zadaszone p🤬lniki, aby jakieś stare tapczany, meble, ciuchy itp dawać, naj🤬e tego wp🤬du było, przechodząc z kumplem rzuciłem pomysł aby taki pakunek z ciuchami w jednorazówce podpalić... ledwo co się siatka zaczęła jarać, do tego wiało, to myśleliśmy że zgaśnie... obchodzimy blok, patrzymy a tam czarny dym... jara się jak sk🤬ysyn... straż przyjechała bo nie było opcji tego zgasić, kumpel miał przypał bo go sąsiad widział z zapalniczką, a to ja byłem pomysłodawcą i wykonawcą
jedno dobre że tam jakiś menel nie spał, bo wtedy to by się narobiło.
Na bank właśnie jakiś żul was widział. Postarszyl was, że pójdzie na policję i dlatego przez miesiąc, ze strachu, codziennie obciagales lokalnemu, osiedlowemu menelowi
I to jest k🤬a prawdziwa sadolowa historia
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?ja pierdołę ile tu błędów no przyznajcie się sadole ilu z was ma gaśnicę w domu?
Ilu ma w ogóle dom?
Na bank właśnie jakiś żul was widział. Postarszyl was, że pójdzie na policję i dlatego przez miesiąc, ze strachu, codziennie obciagales lokalnemu, osiedlowemu menelowi
I to jest k🤬a prawdziwa sadolowa historia
Swojego Ojca w to nie mieszaj

Jednak mogło się mniej szczęśliwie skończyć.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie