📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:57
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 7:27
🔥
Gimbus w autobusie
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hamowanie piętą level expret
zahamował niczym fred flinston
Pumeks już mi niepotrzebny xD
Zawsze jak jest coś takiego - tarcie po asfalcie, paskudne jakie złamanie - to mnie jakoś tak dziwnie mrowi po jajcach, i nie jest to wcale jakieś przyjemne (żeby nie było, że jestem jakim zbokiem, choć najebane pod deklem mam, i to może przez to)
Buty padły na przełomie tak więc wiedział, że to koniec i miał trochę czas na przemyślenia przed śmiercią
Następna moto szmata bie umie jeździć
alojz napisał/a:
Zawsze jak jest coś takiego - tarcie po asfalcie, paskudne jakie złamanie - to mnie jakoś tak dziwnie mrowi po jajcach, i nie jest to wcale jakieś przyjemne (żeby nie było, że jestem jakim zbokiem, choć najebane pod deklem mam, i to może przez to)
Witaj w klubie stary czubie
Bieżnik dostrojony
alojz napisał/a:
mam tak samo tylko nie wiem jak to wytłumaczyć. Jedyne filmiki jakich nie włączam to jak ktoś tnie sobie ręke. Zawsze jak to widzę to zaczynają jakby mi tak dziwnie żyły pulsować i to jest nieprzyjemne. Nawet dzieje się to teraz bo o tym pomyślałem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów