📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:01

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Liberalni rodzice muszą być niezmiernie dumni ze swoich córek. Brawo!
Mieto-68 napisał/a:
Jak wyjdzie to czarni ze skandynawi łodziami będą uciekac...
Dlaczego czarni mieliby uciekać?
Breivik zabijał białych, w tym takie dziewczynki.
Co ma interesować Breivika znaczy Fjotolfa Hansena co się dzieje w szwecji.. przecież to nie jego kraj...
No i gitara , taka kolej rzeczy indianie też byli gościnni i naiwni . Teraz garstka zapija się w rezerwatach . Szwedzi też są gościnni a ich kobiety jeszcze bardziej . Mohamad Biorgorson nie brzmi zle
Steven_Seagull napisał/a:
Liberalni rodzice muszą być niezmiernie dumni ze swoich córek. Brawo!
Nie no, to jest dramat, że we współczesnym cywilizowanym świecie rodzice nie mogą wybrać aryjskich bogatych mężów dla swych córek, tylko same decydują o swoim życiu. Co to się porobiło przez te elgiebete…

podpis użytkownika
Nie oszukujmy się, mamy III Wojnę Światową.Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
tylko to jest wina tych białych kurew, a nie ciapackich napalonych samców... Jak suka nie da to pies nie weźmie....
Cezzar napisał/a:
tylko to jest wina tych białych kurew, a nie ciapackich napalonych samców... Jak suka nie da to pies nie weźmie....
W tym wypadku ciapacki pies nie będzie czekał czy mu suka da czy nie da, spuści wp🤬l i suka da..... Jemu i jego kolegom.
Geraldinio napisał/a:
tylko same decydują o swoim życiu
O święta naiwności!!! Kobieta w Islamie może sama zadecydować, czy dziś dostanie z łokcia, czy z kopa.
[ Dodano: 2025-02-19, 14:47 ]
Cezzar napisał/a:
jest wina tych białych kurew
Niestety to wina białych mężczyzn. Najpierw dali prawo głosu k0bitom, potem dali socjal dla durnych bab, a teraz tylko niektórzy się budza z letargu, ale dalej nie widzą, że taka natura k0bit - dawać dupy silniejszemu.
undefined
undefined

joti napisał/a:
Dlaczego czarni mieliby uciekać?
Breivik zabijał białych, w tym takie dziewczynki.
Nie zabijał ani białych, ani czarnych... czerwonych zabijał.
Breivik miał w pompie Szwecję, jest Norwegiem i właśnie w Norwegii odwalił akcję i tam siedzi w więzieniu (gdzie jest tak strasznie że nie dają mu najnowszej PlayStation do grania, a jedynie starszą generację)
Dawajcie odrazu wszystkie te obrazki co krążą po sp🤬olinym prawackim i konfickim necie z tymi bajkami jak to u nas zaraz będzie habibi, miejmy już za sobą ten polityczny szalet dla ciemnych mas co łykają to wszystko jak Heather Harmon pałe na filmikach
I żeby nie było, j🤬 lewaków tak samo jak tamtych, nie jestem za nikim i żyje sobie w spokoju pzdr dla normalsów 💪🏻

I żeby nie było, j🤬 lewaków tak samo jak tamtych, nie jestem za nikim i żyje sobie w spokoju pzdr dla normalsów 💪🏻
Największą tragedią jest to, że biały człowiek został do takiego stopnia ogłupiony i zniewieściały przez żydów, że nie ma już szans na normalność. Nie ma i c🤬j, nawet w tym naszym chlewie. Polacy byli twardzi, ale to kiedyś. Teraz młodzi, którzy powinni walczyć w chwili próby są zlewaczali jak szwedzi, głupi jak cz🤬chy i zniewieściali jak cioty. Takie są fakty.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie