Szybko ustawiony do pionu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:44
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
no sam pierwszy wali kasjera w pysk i się jeszcze za ladę pcha by go dalej tłuc. Kara stosunkowo szybko wymierzona. A ktoś pomyślał jak interesująco mogłoby być gdyby ten sprzedawca go tak na pierwszy strzał wziął pojemnikiem z gorącym olejem z frytek? No tego to już by się w najgorszych snach nie spodziewał
Czepiacie się biednego spaślaka... pomyślała, że prosie z kuchni spierdoliło i się jej żal zrobiło.
Nie pierdolcie, że ktoś by murzyna bronił...
Nie pierdolcie, że ktoś by murzyna bronił...
oczywiście jakaś gruba biała s*** musi sie najgłośniej wydzierać takiej bym pierwszej za*****ał
chyba do poziomu
I na co si·ę drze ten biały wyjec? Murzyn sam się prosił o dobitne wytłumaczenie, że kolejka jest tylko po jednej stronie lady.
Napierdalał kijem bo się jeszcze ruszali! To tak samo jak zabijasz muchę! tłuczesz do momentu jak już nie drga!
ten wrzask jest jak muzyka dla moich uszu .
Wjebał im aż milutko tylko co to był za sprzęt ? Baton ? Też miękki i giętki ale chyba za długi...
Szkoda, że biała grubaska nie dostała kontrolnego w twarz.
Szkoda, że biała grubaska nie dostała kontrolnego w twarz..
Szkoda, że biała grubaska nie dostała kontrolnego w twarz..
Ja rozumiem stanowisko serwisu w sprawie rasizmu etc. Ale naprawdę, gdybym słuchał samej ścieżki dźwiękowej bez oglądania filmu, to pomyślałbym, że to nagranie z dżungli.
powiem krótko - bardzo dobrze tej czarnej kurwie. Sama zaczęła, tak kończą pizdy co nie maja krzty szacunku do ludzi pracujących !
Mógł ją tam zajebać tym kijaszkiem i jeszcze ulepić z niej burgera no i z tego typa co poleciał jej pomóc tak samo.
Mógł ją tam zajebać tym kijaszkiem i jeszcze ulepić z niej burgera no i z tego typa co poleciał jej pomóc tak samo.
myślała że jest kimś ścierwo je*** i jej chłopak też tera z niego ścierka została
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów