Szybko ustawiony do pionu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gdyby nie ten tlusty wyjec dzial hard bylby o wiele bogatszy. Pozostaje tylko nadzieja ze Michelin i tak zdazyl sie wyszlakowac z bolu, czego sobie i panstwu zycze.
Nagrywane przez szparę w drzwiach?
Nie wiem dlaczego, ale gdy pierwszy raz zobaczyłem ten film gdy jeden czarny okłada drugiego czarnego czymś metalowym i potem też zaczyna okładać jakąś czarną tym czymś metalowym zrobiło mi się ich szkoda. Ale po chwili uświadomiłem sobie że to tylko murzyni i ich właściciel w każdej chwili może kupić sobie nowych.
Zadaj sobie pytanie czy ty np: chciałbyś mieć bity samochód?
Zadaj sobie pytanie czy ty np: chciałbyś mieć bity samochód?
Pierdolone barany kurwa, rżnie cwaniaka ze swoją czarną panią a jak się chłop broni to nagle staje się chuj ofiarą. Szkoda tylko że te skurwiałe barany nie zdają sobie sprawy że są zakałą tego świata.
A ja kurwicy dostaję jak słyszę te babskie darcie "stooooop, stooooop". Zignoruj babę czarna jednostko pracująca i napier*** kijem czarnego nieroba.
co ci murzyni mają ze się stają agresywni w take away
Wiecznie rozdarte skurwysyństwo, wieczne jakieś problemy, fochy, nieróbstwo z dziada pradziada i złodziejstwo. Cieszmy się chwila, że ta plaga do nas nie dotarła ;] Już bez kitu wolę napinki rodzimych dresów niż jakby mi miał taki murzyn szczekać za uchem
Jak tamten robił awanturę, to ryja nie darła, a jak ktoś postanowił porządek zaprowadzić, to się suce syrena włączyła.
Mam teraz to uczucie, które sprawia że chciałbym zajebać kijem całkiem obcą dla mnie osobę.
Mam teraz to uczucie, które sprawia że chciałbym zajebać kijem całkiem obcą dla mnie osobę.
nie jeden pewnie napisał albo napisze "ja bym mu najebał" po co?!
Ja bym wolał kupić sobie cole i patrzeć jak bydło się szarpię.
Ja bym wolał kupić sobie cole i patrzeć jak bydło się szarpię.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów