📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:53

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Może i robota chujowa i mało płatna, ale za to śmiertelnie niebezpieczna.
Jest takie przysłowie:
"Gdzie inżynierów sześć - tam spada na łeb"
"Gdzie inżynierów sześć - tam spada na łeb"
Jak na razie wykopanie dziury w ziemi to szczyt możliwości małpiego przemysłu i technologii, ale jeszcze milion lat i będą na naszym poziomie
solltys napisał/a:
Tak szczerze to smutne, urodziłeś się w jakimś chujowym kraju bez perspektyw, nie dość że niszczysz sobie zdrowie pracując za ochłapy, to jeszcze tracisz życie ciężko pracując. Co innego jakiś brudas z USA który nic po za napadaniem na sklepy i ćpaniem nie robi, ale w tym przypadku to normalny człowiek który urodził się w chujowej części świata.
To była nielegalna kopalnia.
Tymczasem w Polsce ginie 10-20 górników rocznie na "legalu". Wdowy są zadowolone bo przytulają górniczą rentę i wydają ją do końca życia a same nigdy nie pracowały.
O ciężkich wypadkach (kalectwach) i chorobach zawodowych nie wspomnę... bo po chuj.

to są nagrania z Wałbrzycha
W sumie to pomysłowe z tymi belkami lecz niepraktyczne
[ Dodano: 2025-02-05, 13:27 ]
Zresztą pani od matematyki nam mówiła zawsze do odważnych świat należy, a w piśmie pisze pierwsi będą ostatnimi i za czym podążać
[ Dodano: 2025-02-05, 13:27 ]
Zresztą pani od matematyki nam mówiła zawsze do odważnych świat należy, a w piśmie pisze pierwsi będą ostatnimi i za czym podążać
Myślicie że u Nas tak kiedyś nie było? Nie pracowały dzieci w kopalniach itp.? Tylko że my uczymy się na błędach, a murzyni mimo że mogą korzystać z doświadczenia białego to na filmie widać że używają ich sprzętu, więc żałujecie ich głupoty i zwalacie na usa? Przecież sami byliśmy pod butem niemiec czy ruskich i jakoś dziś funkcjonujemy normalnie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów