📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:53

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I tak lepiej niż w kopalni kobaltu w Kongo ci mają jakieś ubrania i sprzęt m.sadistic.pl/czarnuch-czarnuchowi-czarnuchem-vt592081.htm
Mówiłem nie stukoj
UWAGA !!!
Szukam nowych pracowników do kopalni w Sudanie - oferta ograniczono czasowo , wypłacane tygodniówki !!!!
Więcej info na PW
Szukam nowych pracowników do kopalni w Sudanie - oferta ograniczono czasowo , wypłacane tygodniówki !!!!
Więcej info na PW
dzieki nim możecie walić konia do telefonu albo jeździć teslą. Szacun że robią u siebe, a nie pchają się ruchać europejki
Jakby miał kask to by nic się nie stało

Tak szczerze to smutne, urodziłeś się w jakimś chujowym kraju bez perspektyw, nie dość że niszczysz sobie zdrowie pracując za ochłapy, to jeszcze tracisz życie ciężko pracując. Co innego jakiś brudas z USA który nic po za napadaniem na sklepy i ćpaniem nie robi, ale w tym przypadku to normalny człowiek który urodził się w chujowej części świata.
Był chłop i nie ma chłopa, a tak dzielnie skakał po tych mokrych skałach w klapkach.
Piękne biedaszyby. Tylko dlaczego zostawili kawał takiego wspaniałego węgla na ścianie? na pamiątkę?
No i robota tak średnio im szła. Jak w polskich kopalniach. 15 związkowców i jeden z wiertłem.
No i robota tak średnio im szła. Jak w polskich kopalniach. 15 związkowców i jeden z wiertłem.
solltys napisał/a:
Tak szczerze to smutne, urodziłeś się w jakimś chujowym kraju bez perspektyw, nie dość że niszczysz sobie zdrowie pracując za ochłapy, to jeszcze tracisz życie ciężko pracując. Co innego jakiś brudas z USA który nic po za napadaniem na sklepy i ćpaniem nie robi, ale w tym przypadku to normalny człowiek który urodził się w chujowej części świata.
Kwestia perspektywy. Gość z Monako myśli pewnie w podobny sposób o przeciętnym Polaku, który codziennie poświęca 8-10h życia dla jakiś ochłapów, które ledwo mu starczają na kurnik w bloku. Chujowo ten świat jest zorganizowany, ale zaraz przyjdą roboty i rozwiążą te dylematy.
Kurwa ale jak go kamera wyczula od wejscia tam go nagrywali az do konca jakby to bylo przeznaczenie 😆
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów