Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Dżepetto 2025-01-20, 17:54 5
Co to k🤬a jest?
Zgłoś
PsychoAntysyjonista 2025-01-20, 18:15 10
Youtube zostawia się na youtubie.
Zgłoś
StaryIdiota 2025-01-20, 19:43 2
Boże rosyjski, ukraiński czy murzyński, chron mnie od takich wstawek! To już kinematografia suborga nie niszczy tak bani, co to cholerstwo. A kysz, duszo nieczysta... "(...) i ja go tak tym salcesonem".
Zgłoś
rybsony 2025-01-21, 0:06 3
To nie jest portal fanow Disney Channel. Wyp🤬alać z tym
Zgłoś
Andrzejas 2025-01-21, 3:21 5
Za 20 lat będziecie klaskać do tego, jak ktoś to w cebulnecie wrzuci na jakiegoś harda. Zobaczycie!

podpis użytkownika

Quae nocent, docent
Zgłoś
sQit 2025-01-21, 4:16 7
I komu to przeszkadzało?
Zgłoś
DRaMA 2025-01-21, 19:12 4
nawet nie wiem dlaczego ale obejrzałem to całe
Zgłoś
Mors_Nigra 2025-01-25, 5:22
Rasizm gdzie? To samo co z murzynkiem Bambo. Dzięki temu ludzie patrzyli mniej krzywo na murzynów. Fajne kreskówki, jak będę miał dziecioka to będę mu puszczał. Nawet jak dzieciok będzie czarny (tak się domyślam, że tylko jakaś 75 IQ murzynka albo żydówka [bo jak żydówka to jebnięta we łbie] będzie zainteresowana kimś takim jak ja, więc to jest prawdopodobne)

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś