📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:10

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Flodzia , o brat ci się oświadczył ) jak to się pisało - co zostaje w rodzinie to zostaje
JoSeed napisał/a:
Pedicure pierwsza klasa! 😏
PS. Gratulacje 😉
Ale żeby zakładać na palec u nogi to już przesada
Jarazz napisał/a:
Ale żeby zakładać na palec u nogi to już przesada
No właśnie niestety, chyba jest to łapka... :/
Ty zboczona pszczółko, ciekawe jakie świństwa potrafisz robić tymi paluszkami
Pewnie wybrankiem jest jakiś moderator tego forume

Pewnie wybrankiem jest jakiś moderator tego forume

Kiedy wesele? I najważniejsze - gdzie?
Nie to żebym czuł się zaproszony, no ale... Dobra, c🤬j z tym. Pokaż cycka xD
Nie to żebym czuł się zaproszony, no ale... Dobra, c🤬j z tym. Pokaż cycka xD
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie